Kommende Aktiviteter

Indsigter fra AOM 2020

31. august 2020
kl. 14.00 - 18.00  

I mange år har vi faciliteret en studietur for professionelle praktikere til verdens største ledelseskonference Academy of Management (AOM). Årets konference i august i Vancouver, Canada, afvikles desværre kun som en online-konference pga. Covid-19. Vi skulle ellers havde deltaget med gruppen af danske ledere og specialister sammen med 12.000 ledelsesforskere. Som en (lille) erstatning for årets AOM arrangerer vi et halvdagsseminar i august, hvor vi vil formidle centrale temaer fra årets online-konference og diskutere perspektiverne i en dansk kontekst med jer.

ACADEMY OF MANAGEMENT I VANCOUVER

DET FÅR DU

Tre ledelsesforskere, der har stor erfaring med deltagelse i – og formidling fra – Academy of Management, vil følge årets konference og ud fra de mange online-symposier, -præsentationer og -workshops identificere en række af de væsentligste trends i den aktuelle ledelsesforskning.

  • Vi præsenterer tre centrale tematikker indenfor den nyeste viden om ledelses, strategi, organisation og HR.
  • Vi faciliterer diskussioner med og mellem deltagerne om, hvordan vi kan se disse trends i et dansk perspektiv, herunder i et post-corona perspektiv.
  • Vi præsenterer en undersøgelse af hvordan danske deltagere på AOM har erfaringer med at bringe forskning hjem i egen praksis
  • Vi afslutter med en forfriskning, hvor diskussion og netværk kan forsætte.

VORES FAGLIGE TEAM

Rikke Kristine NielsenRikke Kristine Nielsen

Lektor, Institut for Kommunikation og Psykologi, Aalborg Universitet. Forsker og underviser bl.a. i paradoksledelse, global leadership mv. Hun er derudover medforfatter på flere bøger om Ledelsesdilemmaer. 

Christian TangkjærChristian Tangkjær

Ekstern lektor, CBS og Partner i Mobilize Strategy Consulting. Christian Tangkjær har undervist på CBS’ offentligt rettede masteruddannelser i snart 20 år, hvor han underviser på mastermoduler som Fællesoffentlig Ledelse, Intro- og Udviklingsforløb, Tillidsbaseret Ledelse og Reflexive Leadership. Han har været konsulent på lederudviklings- og organisationsudviklingsforløb i stat, regioner og kommuner, og han har ledelseserfaring fra statslige institutioner. Christians primære forskningsområde er strategisk ledelse, ledelsesprocesser og udvikling af professionelle praktikere.

Flemming PoulfeltFlemming Poulfelt

Professor, ph.d., Department of Management, Politics and Philosophy, CBS. Flemming specialiserer sig i strategi og ledelse, og er forfatter og medforfatter til flere bøger og har publiceret i danske og internationale tidsskrifter. Flemming har mange års erfaring med undervisning af ledere. Desuden har han erfaring fra flere bestyrelsesposter og fungerer også som ekstern konsulent.

DELTAGERPROFIL

Alle private og offentlige ledere og specialister med interesse for samspillet mellem forskning og praksis og med ønske om at blive udfordret i deres ledelsesgerning er velkomne. Du har enten deltaget på AOM tidligere eller er nysgerrig på fænomenet.

PRIS

DKK 1.200,00 (ekskl. moms)

TILMELDING

Online-tilmelding senest d. 7. august 2020 her på siden.

VIL DU OGSÅ SELV DELTAGE I ÅRETS AOM?

Konferencen er 7.- 11. august 2020, gebyret er $200, og så kan du deltage i alle sessionerne. Se mere på aom.org.

ACADEMY OF MANAGEMENT 2021

AOM-konferencen 2021 finder sted I Philadelphia, USA i perioden 30. juli – 3. august. Vi afholder igen en studietur næste år med konference og virksomhedsbesøg. Hvis du tilmelder dig AOM 2021 inden 7. august 2020, får du dette års halvdagsseminar med i prisen. Kontakt nedenstående for tilmelding.

YDERLIGERE INFORMATION

  • NOCA: Marie Louise Gaardo Pedersen: 42 95 76 80
  • CBS-Executive: Peter Stolt: 40 41 40 39

Du kan også læse meget mere om AOM-konferencen lige her!
Network of Corporate Academies

Bliv en del af Danmarks førende HR netværk og skab øget værdi i egen organisation!

Log på

For at logge ind på NOCA.dk, skal du som NOCA medlem, benytte den mail adresse du har opgivet i NOCA, som brugernavn og der ud over det tilsendte kodeord. Har du problemer med at logge ind, kontakt da venligst webmaster på: noca@noca.dk
Glemt adgangskode? Klik her.

Få opdateringer og nyheder om NOCA's kommende aktiviteter. Tilmeld dig vores nyhedsbrev 'NOCAnyt' i dag!

Jeg giver samtykke til NOCAs brug af de data, jeg leverer, og jeg har læst NOCAs persondatapolitik.