Kommende Aktiviteter

Indsigter fra AOM 2020 (Online)

24. september 2020
kl. 09.00 - 11.30  

I mange år har vi faciliteret en studietur for professionelle praktikere til verdens største ledelseskonference Academy of Management (AOM). Årets konference i august i Vancouver, Canada, blev desværre kun afviklet som en online-konference pga. Covid-19. Vi skulle ellers havde deltaget med gruppen af danske ledere og specialister sammen med 12.000 ledelsesforskere. Som en (lille) erstatning for årets AOM arrangerer vi et online møde i september, hvor du vil blive præsenteret for tre indlægsholdere, som har deltaget i årets online-konference, og hvis perspektiver vil blive diskuteret på mødet.

ACADEMY OF MANAGEMENT I VANCOUVER

DET FÅR DU

På dette møde vil du høre tre indlægsholdere, der har stor erfaring med deltagelse i – og formidling fra – Academy of Management. Alle tre indlægsholdere har deltaget i den virtuelle konference og vil ud fra de mange online-symposier, -præsentationer og -workshops formidle deres AOM-indsigter.

Arrangementet vil være interaktivt og du vil få mulighed for at diskutere og perspektivere indholdet fra oplæggene ift. din egen dagligdag.

VORES FAGLIGE TEAM

Rikke Kristine NielsenRikke Kristine Nielsen

Lektor, Institut for Kommunikation og Psykologi, Aalborg Universitet. Forsker og underviser bl.a. i paradoksledelse, global leadership mv. Hun er derudover medforfatter på flere bøger om Ledelsesdilemmaer. 

Dana Minbaeva - NOCADana Minbaeva

Professor i Strategisk og Global HRM ved Copenhagen Business School. Dana er Vice-President for International Affairs ved CBS og desuden stifter af Human Capital Analytics Group.

Danielle Bjerre Lyndgaard - NOCADanielle Bjerre Lyndgaard

Seniorchefkonsulent hos Dansk Industri. Danielle Bjerre Lyndgaard er cand.merc. og Master of Management Development fra CBS.

Danielle har desuden praktisk erfaring som både leder, forretningsudvikler, ledelsesudviklingskonsulent og Nordisk HR-chef. Hun har primært fokus på dynamikken mellem relationer og resultatskabelse. Derudover er Danielle forfatter og medforfatter til flere bøger omkring ledelse.

Nedslagspunkter:

  • Værktøjer til global ledelse – Global ledelse er ikke bare global ledelse, så hvordan hjælper du de globale ledere med at lykkes bedst muligt?
  • HR i fremtiden– Skal det nødvendigvis være nyt det hele, – eller er der stadig plads til ’gamle travere’?
  • Unge i arbejde – Vi skal glemme myterne om de besværlige unge og i stedet fokusere på generationsledelse og konsekvenserne af bl.a. ungdomsarbejdsløshed og forældre, der er meget ’inde over’ i ungdomsårene.

DELTAGERPROFIL

Alle private og offentlige ledere og specialister med interesse for samspillet mellem forskning og praksis og med ønske om at blive udfordret i deres ledelsesgerning er velkomne. Du har enten deltaget på AOM tidligere eller er nysgerrig på fænomenet.

ACADEMY OF MANAGEMENT 2021

AOM-konferencen 2021 finder sted I Philadelphia, USA i perioden 30. juli – 3. august. Vi afholder igen en studietur næste år med konference og virksomhedsbesøg. Kontakt nedenstående for tilmelding.

YDERLIGERE INFORMATION

  • NOCA: Marie Louise Gaardo Pedersen: 42 95 76 80
  • CBS-Executive: Peter Stolt: 40 41 40 39

Du kan også læse meget mere om AOM-konferencen lige her!

Network of Corporate Academies

Bliv en del af Danmarks førende HR netværk og skab øget værdi i egen organisation!

Log på

For at logge ind på NOCA.dk, skal du som NOCA medlem, benytte den mail adresse du har opgivet i NOCA, som brugernavn og der ud over det tilsendte kodeord. Har du problemer med at logge ind, kontakt da venligst webmaster på: noca@noca.dk
Glemt adgangskode? Klik her.

Få opdateringer og nyheder om NOCA's kommende aktiviteter. Tilmeld dig vores nyhedsbrev 'NOCAnyt' i dag!

Jeg giver samtykke til NOCAs brug af de data, jeg leverer, og jeg har læst NOCAs persondatapolitik.