Kommende Aktiviteter

Infomøde Academy of Management 2020 – Online

27. marts 2020
kl. 08.30 - 09.15  

NOCA og CBS Executive tilbyder hvert år en fagligt faciliteret studietur til Academy of Management-konferencen (AOM). Studieturen er en unik mulighed for at blive inspireret af verdens største ledelseskonference, der tiltrækker over 10.000 forskere inden for ledelse, organisation og strategi. Målgruppen er ledere og specialister, som ønsker en brobygning til den nyeste viden og forskning inden for HRM- og ledelses-temaer.

Men hvad er Academy of Management egentlig? Og hvad får DU ud af at tage med NOCA og CBS Executive?

På dette introduktionsmøde vil du høre mere om, hvad DU får ud af at deltage i Academy of Management som er verdens største ledelseskonference.

Dette indebærer, at det sandsynligvis er en af de største konferencer, du nogensinde kommer til at deltage i. Ud over størrelsen er der meget andet, som er betydeligt anderledes end andre ledelseskonferencer – ikke mindst fordi det primært er forskning og forskere, der er i centrum for det officielle program. Da programmet og konferencen er så omfattende, vil vi gerne fortælle dig lidt mere om konceptet, og hvad du kan få ud af, at tage med NOCA og CBS Executive.

I denne video kan du se, hvad vi snakkede om, da vi afholdte AOM infomøde i januar:

Overvejer du derfor at deltage i AoM 2020, eller vil du blot vide lidt mere om konferencen, så tag med til dette introduktionsmøde.

Nogle af de ting som vi vil gennemgå på mødet

  • Hvad er Academy of Management?
  • Hvad indeholder pakken, hvis man vælger at tage med NOCA og CBS Executive?
  • Beskrivelse af, hvad vi gør for at navigere dig gennem konferencen, og sørge for, at du får mest muligt ud af konferencen?
  • Beskrivelse af debriefing sessionerne – hvad indeholder det?
  • Hvad siger tidligere deltagere om konferencen? Hvorfor bliver folk ved med at deltage i konferencen?

Konferencen afholdes i 2020 fra d. 7.-11. august i Vancouver, og her kan du igen vælge imellem mere end 2000 oplæg, workshops, præsentationer etc., der alle er præget af den nyeste faglige udvikling. Igen i 2020 er det muligt at udvide turen til AOM med to dages virksomhedsbesøg arrangeret af NOCA og CBS Executive. Virksomhedsdagene er fra 12. – 13. august.

Hør fra tidligere deltagere:

Behøver du ikke introduktionsmødet, og gerne vil tilmelde dig med det samme? Så kan du læse mere og tilmelde dig herigennem.

Du kan også læse meget mere om AOM-konferencen lige her!

Ønsker du af afmelde dig arrangementet, skal dette senest gøres et døgn før.
Network of Corporate Academies

Bliv en del af Danmarks førende HR netværk og skab øget værdi i egen organisation!

Log på

For at logge ind på NOCA.dk, skal du som NOCA medlem, benytte den mail adresse du har opgivet i NOCA, som brugernavn og der ud over det tilsendte kodeord. Har du problemer med at logge ind, kontakt da venligst webmaster på: noca@noca.dk
Glemt adgangskode? Klik her.