Kommende Aktiviteter

Ny læring/viden fra Academy of Management 2015

Ny læring/viden – fra AOM i Vancouver til resultater i Danmark

Den 23. september 2015 mødes vi hos Danmarks Radio til en eftermiddag med videndeling fra Academy of Management konferencen.
I august 2015 rejser 40 NOCAmedlemmer til Vancouver for at deltage i Academy of Management konferencen og efterfølgende besøge spændende virksomheder i Vancouver.

Hvad enten du deltog i årets studietur til Academy of Management konferencen eller ej, har du her muligheden for at blive opdateret om nyeste forskning og praksisresultater igennem formidling fra NOCAmedlemmer der deltog i konferencen – og sammen med andre NOCAmedlemmer at drøfte læringsperspektiverne fra konferencen.

På dagen vil en række af deltagerne fra årets konference præsentere deres væsentligst læringsoplevelser for os.
Deltag i dette møde, hvor viden formidles og deltag i diskussionerne/workshops om hvordan forsknings- og praksisresultater kan være med til at skabe nye aktiviteter, der giver øget konkurrencekraft til den enkelte virksomhed.

Hvornår?
23. september 2015
Kl. 14:00 – 17:00

Hvor?
DR Byen
Emil Holms Kanal 20
0999 København C

Alle bliver hentet i receptionen
Network of Corporate Academies

Bliv en del af Danmarks førende HR netværk og skab øget værdi i egen organisation!

Log på

For at logge ind på NOCA.dk, skal du som NOCA medlem, benytte den mail adresse du har opgivet i NOCA, som brugernavn og der ud over det tilsendte kodeord. Har du problemer med at logge ind, kontakt da venligst webmaster på: noca@noca.dk
Glemt adgangskode? Klik her.