Kommende Aktiviteter

CRANET-KONFERENCEN 2018

04. september 2018
kl. 09.00 - 16.30  

HVAD ER HR’S ROLLE I DEN DIGITALE UDVIKLING?

Cranet-Konferencen koster pr. person kr. 2.500,- ekskl. moms.

Vi kan snart alle sammen historierne om Kodaks storhed og fald, Ubers og Airbnbs disruptive forretningsmodeller samt IBM Watson og Amazons opkøb af supermarkedskæde. Spændende og scary på én gang med nye forretningsmodeller, teknologiske tigerspring og dermed et arbejdsmarked og millioner af arbejdsliv i opbrud. Men hvad skal vi gøre ved det? Hvor efterlader det HR og hvad er HR’s rolle i denne sammenhæng?

Cranet-konferencen 2018 går videre end de ikoniske historier og sætter fokus på, hvordan udviklingen rammer danske virksomheder og offentlige institutioner i almindelighed, og på hvad HR kan gøre her. Hvor kan HR spille en konstruktiv og udviklende rolle, dels i forhold til at oversætte de store megatrends til konkrete udfordringer, dels i forhold til at forstå de samfundsmæssige implikationer i en arbejdsmarkedskontekst (fx påvirkningen af den danske model) og endelig i egen organisation med henblik på at gentænke den kendte HR-cyklus.

Cranet konferencen - NOCA

Interesserer du dig for Organisational Development and Design? Læs mere om NOCAs tema her.
Network of Corporate Academies

Bliv en del af Danmarks førende HR netværk og skab øget værdi i egen organisation!

Log på

For at logge ind på NOCA.dk, skal du som NOCA medlem, benytte den mail adresse du har opgivet i NOCA, som brugernavn og der ud over det tilsendte kodeord. Har du problemer med at logge ind, kontakt da venligst webmaster på: noca@noca.dk
Glemt adgangskode? Klik her.