Kommende Aktiviteter

HR-konferencen Cranet 2022

03. marts 2022
kl. 09.00 - 16.30  CET

Tilmelding sker via CBS Executive på dette link.

Sammen med CBS og CBS Executive er NOCA med til at arrangere HR-konferencen Cranet. Formålet med HR-konferencen CRANET har altid været at formidle ny og relevant HR-forskning til HR-professionelle. Fra 2022 forstærker vi denne agenda yderligere. HR-konferencen CRANET vil fremadrettet have som ambition at skabe et overblik over de mest relevante forskningsprojekter for HR-professionelle – på tværs af temaer og trends.

Konferencens fokus i 2022 

På konferencen tager vi udgangspunkt i de mest aktuelle emner inden for HR. Omdrejningspunktet for alle indlæg er et solidt forskningsmæssigt fundament.
Konferencen er derfor et vigtigt mødested  for forskere og praktikere, hvor fælles indsigt og refleksioner kan være med til at rykke HR-disciplinen. 

Ny HR-forskerpris 

For at styrke Cranets øgede fokus på HR-forskningen, og ikke mindst værdien af forskning af høj kvalitet i Danmark, uddeler vi fra 2022 HR-forskerprisen på 25.000 kr.

Formålet med HR-forskerprisen er at synliggøre relevant HR-forskning fra et bredt udsnit af videnskabelige fagfelter. Fokus er på de mest praksisrelevante og bedst formidlede forskningsprojekter inden for HR, organisation og ledelse fra alle landets universiteter.

På konferencen møder du finalisterne til HR-forskerprisen samt deltage på deres workshop, og så er du ikke mindst med til at afgøre hvem vinderen bliver! Læs mere om HR-forskerprisen her.

Cranet_program_2022

 

Dato
Torsdag den 3. marts 2022 kl. 9.00 – 16.30

Sted
Ovnhallen, Copenhagen Business School

Pris
Kr. 2500 ekskl. moms.

 

OBS! Tilmelding til konferencen sker via CBS Executive her.
Network of Corporate Academies

Bliv en del af Danmarks førende HR netværk og skab øget værdi i egen organisation!

Log på

For at logge ind på NOCA.dk, skal du som NOCA medlem, benytte den mail adresse du har opgivet i NOCA, som brugernavn og der ud over det tilsendte kodeord. Har du problemer med at logge ind, kontakt da venligst webmaster på: noca@noca.dk
Glemt adgangskode? Klik her.