Kommende Aktiviteter

HR-konferencen Cranet 2024

07. marts 2024
kl. 09.00 - 16.30  CET

Omdrejningspunktet for konferencen er spørgsmålet om, hvordan forskning kan bidrage til den praksis, HR-professionelle oplever i danske virksomheder og organisationer. Således er konferencen et vigtigt mødepunkt for forskere og praktikere, hvor fælles indsigt og refleksioner kan være med til at rykke HR-disciplinen.

 Sidste frist for tilmelding: 29 feb. 2024, kl. 00:00

På konferencen uddeler vi for tredje gang HR-forskerprisen til den HR-forsker, der bedst er lykkedes med at gøre sin forskning relevant i praksis. I den forbindelse vil du høre fra udvalgte kandidater, der præsenterer ny og central forskning inden for HR, ledelse og organisation.

Og din stemme vil være med til at uddele prisen til det bedst formidlede og mest relevante bidrag!

Vi glæder os til at se dig på HR-konferencen Cranet 2024!

Sådan tilmelder dig til konferencen med NOCA-rabat:

Du kan tilmelde dig HR-konferencen Cranet 2023 med NOCA-medlemsrabat på 2 måder:

  1. Du sender oplysninger på dig og evt. kollegaer (navn, e-mail, tlf. nr., titel og organisation) samt betalingsoplysninger (EAN, PO nr. etc.) til nmi@cbs-executive.dk

2. Du og evt. dine kollegaer tilmelder jer igennem hjemmesiden

  • I tilmeldingsformularen skriver I ”NOCAMEDLEM” i feltet ”Stedkode, PO- eller voucher-nr.” og vælger ”Betal senere” (se billede)

  • Så sender vi faktura på det korrekte beløb (2.500,- ekskl. moms per person)
Network of Corporate Academies

Bliv en del af Danmarks førende HR netværk og skab øget værdi i egen organisation!

Log på

For at logge ind på NOCA.dk, skal du som NOCA medlem, benytte den mail adresse du har opgivet i NOCA, som brugernavn og der ud over det tilsendte kodeord. Har du problemer med at logge ind, kontakt da venligst webmaster på: noca@noca.dk
Glemt adgangskode? Klik her.