Kommende Aktiviteter

Barsel på bundlinjen – Styrk DEI med strategisk barselshåndtering

19. september 2023
kl. 13.00 - 14.15  CET

Styrk ESG og DE&I med strategisk barselshåndtering

God barselshåndtering er blevet et konkurrenceparameter som effektivt styrker virksomheders ESG- og D&I-profil. God barselshåndtering skaber værdi ved bl.a. at øge tilknytningen og udvikling af medarbejdere, bæredygtig ledelse, ligestilling, diversitet og inklusion. I dette NOCA-webinar stiller vi skarpt på mulighederne i strategisk barselshåndtering.

Vi er derfor meget glade for at invitere jer til et spændende og inspirerende webinar med Natalia Rogaczewska, der bl.a. er forfatter til den nye bog Barsel på Bundlinjen – styrk ligestilling og konkurrenceevne med bedre barselshåndtering. Bogen bygger på forskning, research og unik ny viden og tilgange på området. Bogen er den eneste af sin slags i Danmark og er med bidrag fra en lang række top-erhvervsledere i Danmark, herunder adm. direktør i DI, Lars Sandahl Sørensen, der har skrevet bogens forord.

Dette webinar er særligt tilpasset HR-medarbejdere i store organisationer, der ønsker at bruge barslen til at skabe værdi for både virksomheden og medarbejderen. Medarbejderne oplever en større trivsel, en større tilknytning til arbejdspladsen og fastholder deres karriereudvikling. Virksomhederne mister færre medarbejdere, mindsker deres omkostninger, og øger kønsdiversiteten og deres evne til at tiltrække talent.

Med udgangspunkt i bogen vil Natalia bl.a. give jer:

  • Overblik over konkurrencefordelen ved god barselshåndtering bl.a. i forhold til ESG og DE&I
  • Viden om de ledelsesmæssige kompetencer, som god barselshåndtering kræver
  • Viden om de konkrete kompetencer, som barslen udvikler hos medarbejderen
  • Inspiration og værktøjer til at skabe gode barselsprocesser, som øger kønsdiversitet og styrker konkurrenceevnen.

 

Natalia Anna Rogaczewska

Natalia Rogaczewska er stifter af VÆRDBAR (vaerdbar.dk), som rådgiver virksomheder om strategisk håndtering af barsel. Derudover er hun Diversity and Inclusion Manager i advokatfirmaet Accura og tilknyttet Altinget som fast skribent om kønsdiversitet og ligestilling. Hun har indgående erfaring med ledelse, positionering og organisationsudvikling både nationalt og internationalt, blandt andet som tidligere generalsekretær i NBO – Housing Nordic. Natalia er desuden medlem af DI Rådgivernes arbejdsgruppe Flere Kvinder i Consulting og næstforperson i Kvindeøkonomien. Natalia er dedikeret til at gøre barsel til en værdiskabende platform for medarbejdere, ledere og virksomheders bundlinje.

Læs mere om NOCA temaet Diversity and Inclusion her!
Network of Corporate Academies

Bliv en del af Danmarks førende HR netværk og skab øget værdi i egen organisation!

Log på

For at logge ind på NOCA.dk, skal du som NOCA medlem, benytte den mail adresse du har opgivet i NOCA, som brugernavn og der ud over det tilsendte kodeord. Har du problemer med at logge ind, kontakt da venligst webmaster på: noca@noca.dk
Glemt adgangskode? Klik her.