Kommende Aktiviteter

Fremtiden er din – Karrieren efter de 50 med Henrik Ørholst

10. oktober 2023
kl. 10.00 - 11.00  CET

Vi vil gerne invitere jer til et spændende online oplæg om bogen “Fremtiden er din: Karrieren efter de 50” af forfatteren Henrik Ørholst. Bogen er en øjenåbner for de udfordringer, som personer over 50 kan stå overfor på arbejdsmarkedet, samt de mange muligheder der også findes.

Henrik Ørholst deler sin ekspertise og indsigt om emnet og opfordrer til at tænke anderledes om seniorarbejdslivet. Han understreger vigtigheden af at netværke og træde ud af jobdatabaserne for at skabe nye muligheder. Bogen udfordrer også arbejdsgivere til at genoverveje deres syn på ikke-så-ældre medarbejdere og deres potentiale.

Fremtiden er din: Karrieren efter de 50 (Bog, Hæftet, Dansk) af Henrik  Ørholst

I den sidste del af arbejdslivet har du mange gode kort på hånden – ikke mindst erfaring og overblik fra et langt arbejdsliv. De kompetencer er guld værd i mange sammenhænge, men hvis de skal bringes i spil, skal du have en plan. Og du bør tage fat i god tid. Fremtiden er din giver dig inspiration til, hvordan du kommer i gang med at planlægge sidste fase af din karriere, og ikke mindst, hvor du kan gøre en forskel. Bestyrelsesarbejde, advisory boards, selvstændig, underviser, coach, forfatter, konsulent eller blogger er eksempler på nogle af de muligheder, hvor erfaring tæller og kan omsættes til værdi for andre. Fælles for dem alle er, at du skal pleje og udbygge dit netværk for at komme i gang, så det får du også fif til.”

Henrik Ørholst er en erfaren forfatter. Han vil dele vigtige forslag til dig over de 50 – viden for alle om al potentialet, der ligger forude for organisationer der forstår at arbejde med denne gruppe – og inspirere os alle til at tage chancer ved at skabe et godt (arbejds)liv.

Vi håber, I vil deltage i dette inspirerende oplæg og være med til at udforske nye veje for livet.

 

Henrik Ørholst

er forfatter og uddannet oecon i 1986 fra Aarhus Universitet. Han har arbejdet i flere virksomheder, blandt andet i PA Consulting som marketingchef, og har undervist gennem flere år på Finanssektorens Uddannelsescenter i Skanderborg. De seneste år har Henrik levet et freelanceliv som erhvervskommentator, boganmelder, Head of Relations hos PFA, underviser, forfatter og censor ved nogle af landets erhvervsøkonomiske uddannelser.

Læs mere om NOCA temaet Learning and Development her!
Network of Corporate Academies

Bliv en del af Danmarks førende HR netværk og skab øget værdi i egen organisation!

Log på

For at logge ind på NOCA.dk, skal du som NOCA medlem, benytte den mail adresse du har opgivet i NOCA, som brugernavn og der ud over det tilsendte kodeord. Har du problemer med at logge ind, kontakt da venligst webmaster på: noca@noca.dk
Glemt adgangskode? Klik her.