Kommende Aktiviteter

Ledelse af internationale medarbejdere (Online)

09. februar 2023
kl. 14.00 - 15.00  CET

Danmark er verdensmestre i ’det gode arbejdsliv’, men vi rangerer lavt, når det handler om inklusion af internationale medarbejdere og kolleger. 12% af den danske arbejdsstyrke er internationale, som er kommet til Danmark for at arbejde og bidrage til det danske samfund. Internationale medarbejdere og ledere er en vigtig brik i vores samfund og på vores arbejdspladser, men det er ikke altid lige nemt hverken at tiltrække dem eller at sikre, at de falder til i virksomheden og i Danmark. Derfor er det vigtigt, at vi er gode til de HR- og ledelsesprocesser, som følger med, når vi også gerne vil fastholde vores internationale kolleger.

Mød Chef for Global Talent & Mobility i DI, Danielle Bjerre Lyndgaard, og SVP People, Brand & Sustainability i Semco Maritime, Thomas Nagbøl Mejlgård, til en times inspiration om god ledelse af internationale medarbejdere, herunder pre-boarding, on-boarding, ledelse og udvikling i praksis. Fokus er på hvor man kan finde inspiration og hjælp i hverdagen – også lokalt rundt omkring i landet.

På mødet kommer vi ind på følgende:

  • Hvor og hvordan man kan få hjælp til tiltrækning, on-boarding og fastholdelse af internationale medarbejdere – også lokalt. 
  • Hvordan man skifter fokus fra integration til inklusion
  • Hvordan man kan få overblik over det udenlandske talent i DK

Danielle Bjerre Lyndgaard, Director Global Talent & Mobility hos Dansk Industri

Danielle er Cand.merc i International strategi og ledelse, og har en Master i Management Development fra CBS. Danielle har praktisk erfaring som bl.a. leder, forretningsudvikler, lederudviklingskonsulent og nordisk HR-chef. Hun fokuserer primært på dynamikken mellem relationer og resultatskabelse. Derudover er Danielle forfatter og medforfatter til flere bøger om (global)ledelse og paradoksledelse.

Thomas N. Mejlgård, CHRO & SVP, People, Brand & Sustainability, Semco Maritime A/S

Thomas har de sidste 2 år haft ansvaret for People, Brand & Sustainability hos Semco Maritime. Tidligere har Thomas arbejdet for the LEGO Group, Vestas og Salling group og har en Cand. Metc., Human Resource Management fra Aarhus universitet. Udover dette er Thomas også en del af NOCAs bestyrelse.

Læs mere om vores NOCA tema Diversity and Inclusion her

 
Network of Corporate Academies

Bliv en del af Danmarks førende HR netværk og skab øget værdi i egen organisation!

Log på

For at logge ind på NOCA.dk, skal du som NOCA medlem, benytte den mail adresse du har opgivet i NOCA, som brugernavn og der ud over det tilsendte kodeord. Har du problemer med at logge ind, kontakt da venligst webmaster på: noca@noca.dk
Glemt adgangskode? Klik her.