Kommende Aktiviteter

Ledelse på tværs

15. maj 2024
kl. 09.00 - 10.00  CET

– Skab synergi og slip potentialet løs mellem generationer

I dagens komplekse arbejdsmarked er det afgørende at engagere og udnytte alle kompetente medarbejdere. Hvordan opnår man dette? Noget af svaret på dette ligger i generationsbevidst ledelse og en dedikeret opmærksomhed på medarbejdernes diversitet. Som leder eller HR-professionel har du muligheden for at bygge bro mellem generationerne og forløse det enorme potentiale, der opstår, når der skabes synergi på tværs.


Deltag på dette webinar hvor ledelsesrådgiver Karen Christina Spuur vil dykke ned i hendes bog ‘Ledelse på tværs’.

Bogen ‘Ledelse på Tværs’ udforsker vigtigheden af generationsledelse og diversitet på arbejdspladsen. Karen vil trække på aktuel forskning og praktiske erfaringer for at guide dig gennem loyaliteten hos babyboomer-generationen, X’ernes ledelseskompetencer og Generation Y og Z’s unikke tilgang til arbejde. Webinaret vil give nye indsigter og Karen vil dele værdifulde værktøjer og eksempler på, hvordan du som leder kan udvise lydhørhed og tilpasse din ledelsesstil for at motivere og værdsætte alle medarbejdere på tværs af generationer, personprofiler og livsfaser.

Dette webinar vil give dig indblik i:

  • Hvordan generationsledelse kan frigøre arbejdsglæde og innovationskraft.
  • Opdag nødvendige værktøjer til at tilpasse din ledelsesstil til den enkelte medarbejder.
  • Inspirerende cases og praktisk anvendelig viden fra ledere, der allerede arbejder generationsbevidst.

Tilmeld dig nu og vær med til at forme en arbejdsplads, hvor alle medarbejdere – uanset generation, personprofil eller livsfase – føler sig motiverede og værdsatte.

Karen Christina Spuur

Karen er en erfaren ledelsesrådgiver og forfatter, der står solidt plantet på et fundament af forskning og betydelig praksiserfaring.

I sin tidligere rolle som fuldtidslektor inden for ledelse, organisation og kommunikation ved Cphbusiness navigerede Karen succesfuldt i grænsefladen mellem forskning og praksis. Som lektor fungerede hun som projektleder for organisatoriske forandringsprojekter og forskningsprojekter inden for ledelse, herunder projekter som “Ledelse af unge,” “Unge ledere” og “Generationsledelse.” Karen delte også sin ekspertise som underviser på Akademiuddannelsen for ledere.

Karens omfattende praksiserfaring inkluderer roller som headhunter på strategisk niveau, teamleder, fagligansvarlig, bestyrelsesmedlem og senest som Chefkonsulent hos Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. Gennem disse varierede positioner har hun udviklet en konsekvent tilgang som ledelseskonsulent og rådgiver – en pragmatisk og konstruktiv tilgang, der holistisk og respektfuldt finder fremadrettede løsninger, alt imens den forankres i hverdagens realiteter.

 

Læs mere om NOCA temaet Organisational Development her!
Network of Corporate Academies

Bliv en del af Danmarks førende HR netværk og skab øget værdi i egen organisation!

Log på

For at logge ind på NOCA.dk, skal du som NOCA medlem, benytte den mail adresse du har opgivet i NOCA, som brugernavn og der ud over det tilsendte kodeord. Har du problemer med at logge ind, kontakt da venligst webmaster på: noca@noca.dk
Glemt adgangskode? Klik her.