Kommende Aktiviteter

Online møde: Hvordan faciliterer vi dybe og personlige læreprocesser digitalt?

16. maj 2018
kl. 08.00 - 09.50  

Efter en stor interesse og efterspørgsel afholder vi endnu et online møde omkring dybe og personlige læreprocesser digitalt

dybe og personlige læreprocesser - NOCA

Hvordan faciliterer vi dybe og personlige læreprocesser digitalt?

Samarbejde, uddannelse, læring, videndeling og netværksdannelse sker i stigende grad online og i NOCA sætter vi i 2018 også fokus på at følge denne trend.

Mange er med god grund skeptiske over for, at de digitale medier ikke muliggør dybe lærings- og forandringsprocesser. Derfor har vi indtil nu f.eks. set meget lidt udvikling af personlige og ledelsesmæssige kompetencer online.

Det kan dog lade sig gøre og d. 16.05 2018 inviterer vi til en 2-timers videokonference, hvor vi dels vil afprøve det web-baserede mødes muligheder, dels vil drøfte, hvordan vi med fordel kan anvende dette format til ledelsesudvikling og andre udviklingsforløb. Er du lige så nysgerrig som os, har du hermed chancen for at prøve det af sammen med andre, hvor fokus og format går hånd i hånd.

Mødets processer faciliteres af Lars Hoffmann fra NOCA. Lars har store erfaringer med at drive personlig ledelsesudvikling gennem videokonference.

Mødet vil bestå af faciliterede dialoger og øvelser og glimre ved sit fravær af længere oplæg. Før mødet skal du regne med at se et par korte videoer, der klæder dig på til mødet.

Vi glæder os til at se dig on-line og håber, at du har lyst til at lege med når vi flytter NOCA ud i det digitale rum.

I god tid inden mødet vil du modtage informationer om login samt link til de videoer, som du skal have set inden mødet.

Der kan maksimalt deltage 100 i mødet.

 

Lær mere om ‘Diversity and Inclusion’ her!
Network of Corporate Academies

Bliv en del af Danmarks førende HR netværk og skab øget værdi i egen organisation!

Log på

For at logge ind på NOCA.dk, skal du som NOCA medlem, benytte den mail adresse du har opgivet i NOCA, som brugernavn og der ud over det tilsendte kodeord. Har du problemer med at logge ind, kontakt da venligst webmaster på: noca@noca.dk
Glemt adgangskode? Klik her.