Kommende Aktiviteter

Psykologisk tryghed driver DEI – LUKKET FOR TILMELDING

15. december 2022
kl. 13.00 - 16.00  CET

Tag med på workshop om psykologisk tryghed & DEI!

Vidste du, at teams med høj diversitet performer generelt dårligere end almindelige teams, medmindre der er en høj grad af psykologisk tryghed i teamet? Er der derimod både høj diversitet og en høj grad af psykologisk tryghed i dit team, outperformer det alle andre teams. Særligt på områderne; innovation og komplekse beslutninger.

Med andre ord er psykologisk tryghed en forudsætning for at bruge diversitet til at øge organisationens performance og innovation.

Psykologisk tryghed - NOCA

På denne workshop arbejder vi med, hvordan vi som HR-professionelle kan skabe et sikkert rum, der gør det muligt for teamet at drage fordele af forskelligheden og skabe fundamentet for inklusion. Vi vil blandt undersøge:

  1. Hvad er psykologisk tryghed?
  2. Hvordan spiller psykologisk tryghed sammen med diversitet og inklusion?
  3. Hvad er de gode tricks, du kan bruge i teams og “én til én” i din praksis?

Workshoppen afholdes sammen med organisationspsykolog Jesper Toft og rådgiver Tina Ilsted. Forvent en aktiv eftermiddag med noget på hjertet, hvor du skal være forberedt på at investere noget af dig selv i en vekslen mellem oplæg, dialog og øvelser.

Læs mere om NOCA-temaerne Employee Experience eller DEI!

Forplejning og no show fee

Der vil være let forplejning i forbindelse med workshoppen, men der serveres ikke frokost.

I forbindelse med fysiske arrangementer er der et no show fee på 650 DKK + moms. Frist for afmeldelse er 12. december 2022. Afmeldelsen skal ske på noca@noca.dk

Læs mere om oplægsholderne:

Jesper Toft - NOCA

Jesper Toft

Organisationspsykolog og rådgiver. Jesper har arbejdet med strategi, ledelses- og organisationsudvikling i over 20 år, fx for virksomheder som ISS, Arla og Novo Nordisk. Han har været ansvarlig for ledelsesudvikling i TDC, partner og direktør i Workz A/S og chefrådgiver hos Center for Ledelse. I sin nuværende rolle som selvstændig er fokus på at hjælpe virksomheder med at håndtere kompleksiteten og øge handlekraften. Det gøres ved at arbejde samtidig og sammenhængende med strategi, ledelses- og organisationsudvikling.

Tina Ilsted - NOCA

Tina Ilsted 

Founder af withINTENT. Tina har i mere end 10 år talt om “Myself inc” – Powerful interaktioner uden energi-dræbende intern politik. Hendes ønske er at være den humble spare, rådgiver og provokatør, der skaber refleksion hos topledelsen, mellemlederen og alle andre organisatoriske-influensers for at ændre narrativet fra” the right thing to do” til “the only way to go” omkring Inclusion, belonging og psykologisk tryghed. Tina har en bred vifte af erfaringer fra mere end 25 år indenfor Human Ressources på både praktisk, taktisk og strategisk plan og på alle niveauer af både danske og internationale organisationer.

Janni Edstoft Kristensen

Diversity & Inclusion Lead for Continental Europe hos Ørsted og har besat denne stilling i 6 måneder. Janni har en kandidat fra Aahus universitet i Information Studies og har blandet andet tidligere arbejdet hos Deloitte, som konsulent og manager i Organizational Development og hos KMD, som Team af Organizational Development og HR Business Partner.
Network of Corporate Academies

Bliv en del af Danmarks førende HR netværk og skab øget værdi i egen organisation!

Log på

For at logge ind på NOCA.dk, skal du som NOCA medlem, benytte den mail adresse du har opgivet i NOCA, som brugernavn og der ud over det tilsendte kodeord. Har du problemer med at logge ind, kontakt da venligst webmaster på: noca@noca.dk
Glemt adgangskode? Klik her.