Kommende Aktiviteter

Veje til diversitet i kønsprægede erhverv

21. februar 2024
kl. 09.00 - 10.20  CET

I en tid, hvor diversitet, inklusion, ligestilling har fået en vigtig og synlig rolle i danske og internationale organisationer, står særligt store danske virksomheder inden for mandsprægede erhverv overfor en stor og kompleks udfordring.  

Mandsprægede erhverv spænder bredt og inkluderer områder som fx byggeri, offshore olie og gas, ingeniørvirksomheder, energiforsyning og tekniske brancher, men også konsulent- og rådgivningsområdet, hvor bl.a. kvinder fortsat i dag er underrepræsenterede.  

Her handler det ikke kun om at skabe mere attraktive arbejdspladser gennem en mere hensigtsmæssig fordeling mellem kønnene, men også set på andre dimensioner af mangfoldighed såsom nationalitet, generation, sprog, faglighed og uddannelsesniveau. 

På dette webinar vil Bobby Bovell, Partner og Chefkonsulent inden for DEI hos Living Institute, og Thomas Mejlgård, EVP og CHRO hos Flex Wind, fortælle om: 

  • Diversitet i Danmark og i en global sammenhæng 
  • Udfordringer og løsninger for kønsprægede arbejdspladser med en mandspræget virksomhed som Semco Maritime som case 
  • DEIB’s potentiale for at fremme trivsel, udvikling og innovation 

Der er en stigende bevidsthed om vigtigheden af at skabe mere diversitet i disse erhverv af flere årsager: 

  • Højere produktivitet, moral og medarbejdertilfredshed 
  • Mere innovation 
  • Mere retfærdighed, ligestilling og ligeværdighed (juridisk og moralsk) 
  • Tiltrække og tilknytte talenter
  • Afspejle det omgivende samfund  

Deltag i dette webinar for at blive klogere på, hvordan du og din organisation kan arbejde med at skabe arbejdsmiljøer, hvor medarbejdere i højere grad oplever at trives, bidrage og føle, at de hører til, uanset deres køn, baggrund eller identitet. 

   

Bobby Bovell, partner og chefkonsulent i Living Institute 

Partner og chefkonsulent, kreativ strategist og keynote speaker. Bobby har en BA (Hons) i kommerciel musik og en MA i Systematic Theology.  

Bobby har mere end 17 års erfaring med at fremme diversitet og inklusion. Bobbys ekspertise skærpes af hans egen mangfoldige baggrund, herunder arbejdet som præst i en årrække, en periode som politibetjent i London, business coaching og udøvende musiker. Han giver ledere og medarbejdere i virksomheder verden over viden og redskaber til at øge graden af belonging, psykologisk tryghed og trivsel med henblik på at skabe lige muligheder for alle.  

 

Thomas N. Mejlgård, EVP & CHRO, Flex Wind

Thomas er EVP og Chief Human Resource Officer i Flex Wind. 

Tidligere har Thomas arbejdet for the LEGO Group, Vestas og Salling group og har en Cand. Merc., Human Resource Management fra Aarhus universitet. Udover dette er Thomas også en del af NOCAs bestyrelse.

 

Læs mere om NOCA temaet Diversity & Inclusion her!
Network of Corporate Academies

Bliv en del af Danmarks førende HR netværk og skab øget værdi i egen organisation!

Log på

For at logge ind på NOCA.dk, skal du som NOCA medlem, benytte den mail adresse du har opgivet i NOCA, som brugernavn og der ud over det tilsendte kodeord. Har du problemer med at logge ind, kontakt da venligst webmaster på: noca@noca.dk
Glemt adgangskode? Klik her.