LUKKET for tilmelding: Det kunne være så godt – På jagt efter indflydelse og det menneskelige i arbejdslivet
Tænk, hvis vi skabte arbejdspladser med rum til at være mennesker. Til at trække vejret, frem for at hive efter det. Hvor mening var noget, der var, frem for noget, vi fandt på. Hvor vi turde løsne grebet. Det kunne være så godt…
*No-show fee: 450 DKK ved afmelding efter 23. Januar kl. 12:00. Yderligere oplysninger se nedenfor.
NOCA har fået den store ære i at afholde denne boglancering omkring den nyudkommet bog ’Det kunne være så godt – På jagt efter indflydelse og det menneskelige i arbejdslivet’ skrevet af den prisvindende forfatter og ekspert i ledelse og psykisk arbejdsmiljø Malene Friis Andersen.Udover at høre Malene live, så får du endda et eksemplar af hendes nye bog med hjem!
DET KUNNE VÆRE SÅ GODT er et opråb på vegne af alle de medarbejdere og ledere, der hver dag oplever, at indflydelsen og meningen i arbejdet forsvinder. Forskningen taler ellers sit tydelige sprog:
Når vi har indflydelse, trives vi bedre, vi løser opgaverne bedre, vi oplever at høre til, og vi får en positiv selvforståelse. What’s not to like?
Virkeligheden er bare en anden ude på arbejdspladserne: Indflydelsen og mennesket bliver udhulet stykke for stykke og erstattes af målstyring, standardisering, frygt og kontrol. Det nedslående resultat er stress, resignation og rekordstor personaleomsætning. Mange steder kæmper de ansatte en brav kamp for at generobre noget af den tabte indflydelse. Men hvor længe orker de at blive ved? Hvor længe orker du?
Den gode nyhed er, at det ikke behøver at være sådan. Og måske er det mere ligetil, end vi tror, at skabe de nødvendige forandringer, før det er for sent.
Deltag i denne bog-lancering omkring bogen: DET KUNNE VÆRE SÅ GODT som er en seriøs, humoristisk, håbefuld og nytænkende bog om et arbejdsliv, der er kørt af sporet. Den indeholder øvelser til refleksion, samtale og handlinger – til ledere, medarbejdere, HR-ansatte, tillidsrepræsentanter og til alle dem, der ønsker nybrud frem for nedbrud i arbejdslivet.
Vil du gerne være én af de første til at høre Malene Friis dykke ned i sin nye bog? Så deltag i denne boglancering. I oplægget sætter Malene især fokus på, hvordan man kan arbejde med emnet i praksis, så deltagerne får konkret inspiration med hjem.
Malene Friis Andersen er Ph.d., autoriseret psykolog, forfatter og ekspert i ledelse, stress og psykisk arbejdsmiljø.
Malene har igennem 17 år arbejdet med emnerne på forskellige måder: Som klinisk psykolog, som organisationspsykolog og som forsker. Malene er forfatter til en lang række videnskabelige artikler samt prisvendende bøger. Hun er blandt andet forfatter til ”Stop Stress – Håndbog til ledere” (Andersen & Kingston, 2016), som blev kåret til Årets Ledelsesbog 2017. Malene er blevet tildelt GL-prisen og har været leder af et omfattende forskningsprojekt om ledelse, trivsel, distancearbejde og arbejdsfællesskaber under coronakrisen. Hun er medarrangør af den årlige Stresskonference og anvendes ofte som ekspert i medierne. Malene afsluttede i 2023 et 5-årigt forskningsprojekt om indflydelse i arbejdet.
Læs om NOCA temaet Employee experience her!
No show fee
*Ved at tilmelde dig dette arrangement accepterer du samtidig NOCAs betingelser vedrørende no-show fee.
For at give flest medlemmer mulighed for at deltage på arrangementet samt for at sikre os mod madspild, har vi brug for at vide, om du deltager, så vi ellers kan give din plads til en anden.
Hvis du derfor afmelder dig efter fristen deadline 23. Januar kl. 12:00 eller ikke ankommer på dagen, vil du efterfølgende modtage en opkrævning på 450 DKK.
Skulle du blive forhindret, er du altid velkommen til at sende en kollega i dit sted og derved undgå at betale no-show fee. (Din kollega skal blot afhente dit navneskilt ved ankomst til arrangementet).