Kommende Aktiviteter

Den Attraktive Arbejdsplads (Fysisk)

27. august 2024
kl. 09.00 - 15.00  CET

Medarbejderoplevelser i særklasse

Er du klar til at udforske vejen til en arbejdsplads, der ikke kun tiltrækker, men også engagerer medarbejderne og fremmer en stærk følelse af tilhørsforhold? I en tid præget af usædvanligt høje beskæftigelsesrater og minimal ledighed står vi over for det afgørende spørgsmål: Hvad kræves for at skabe en oplevelse af en arbejdsplads, der er så tiltrækkende, at den driver organisatorisk succes?

Tilmeld dig allerede nu for at sikre dig en plads til, hvad der uden tvivl bliver en inspirerende dag. Du kan allerede nu få en forsmag på nogle af dagens indlæg:  LB’s vej fra aspiration til resultater: Signaturprojekter og Indsatsområder i Tiltrækningskraft, Ledelseskraft, Læring og Balance i Arbejdslivet
Dette oplæg vil dykke ned i LB Forsikrings vellykkede implementering af fire signaturprojekter og indsatsområder: Tiltrækningskraft, Ledelseskraft, Læring og Balance i arbejdslivet. LB har allerede opnået bemærkelsesværdige resultater, herunder løsning af tidligere udfordringer med rekruttering og exit årsager samt en betydelig forøgelse af medarbejderengagementet og indtog 1. pladsen i medarbejderimage måling blandt nuværende og tidligere medarbejdere. I dette indlæg vil I få et detaljeret indblik i LB's praksis og strategier, der har ført til disse imponerende resultater, selvom de stadigvæk er i gang med implementeringen.  Diversitet by design - Coop
Lotte Hjortlund Andersen, Direktør for HR og Kommunikation hos Coop, vil dele Coops tilgang til arbejdet med diversitet by design som understøttes af flere innovative tiltag, herunder unge agendaen. Inspireret af nylige initiativer med fokus på medarbejderoplevelsen vil Lotte dykke ned i Coops tilgang for at forstå og forbedre arbejdsmiljøet for unge medarbejdere. Opdag, hvordan Coop opnår indsigter fra Coops unge kollegaer og får bragt dem i spil i organisationen. Alt sammen med målet om at styrke en kultur med mangfoldighed og hvor hver stemme bliver hørt.  Blackbridge, som er blandt de førende Employer Branding bureauer i England, fortæller om trends og cases for attraktive arbejdspladser 'abroad'
Dette oplæg sætter fokus på, hvad der foregår ude i verden og i hjemlandet for Employer Branding, England. Director Finn Lynch fra Blackbridge Communications tager turen fra London til København for at fortælle om trends og cases inden for Employer Branding og Employee Experience med et internationalt perspektiv. Finn har over 20 års erfaring fra Employer Branding-verdenen, og han har i 15 år hjulpet fremsynede virksomheder med at skabe attraktive arbejdspladser. Blackbridge samarbejder med virksomheder som Amazon, Vodafone, Lloyds, Aviva og Politiet. Som en medarbejderejet virksomhed er Blackbridge selv en meget attraktiv arbejdsplads.  Coreworkers, som indførte Employer Branding i DK, fortæller om kommunikativ strategi, tilknytning og tiltrækning for attraktive arbejdspladser
Kan man udvikle sig selv som arbejdsplads uden at sætte ord på, hvad man selv kan, vil og bør stå for? Værditilbuddet som arbejdsplads (EVP) spiller en central rolle i arbejdet med at være og være kendt som en attraktiv arbejdsplads. Men hvad er balancen mellem virkelighed og branding, autenticitet og appel, fakta og løfter? Og hvordan kan EVP’en være en løftestang for at skabe tilknytning og tiltrækning? Hør Andreas og Henrik dele, hvordan Coreworkers hjælper virksomheder som Danmarks Nationalbank, Nordisk Film og Alm. Brand Group med at udvikle strategiske og kreative EVP’er, der skaber sammenhængskraft indadtil og gennemslagskraft udadtil.

I en skiftende verden er det afgørende, at din organisation fokuserer på, hvordan den præsenterer sig, kommunikerer og leder. Hvordan kan du sikre, at din organisation er i front? At finde den rette balance mellem at være attraktiv og at blive opfattet som sådan er nøglen, og det starter med den samlede oplevelse i og af arbejdspladsen.

*No-show fee: 450 DKK ved afmelding efter 25. August kl. 12:00. Yderligere oplysninger se nedenfor.

Deltag på denne NOCA-konference med temaet ‘Den Attraktive Arbejdsplads’, hvor vi ikke blot diskuterer, men dykker ned i emnet ved hjælp af konkrete cases. Hver case vil give dig værdifuld indsigt i, hvordan forskellige organisationer på deres egne unikke måder arbejder hen imod at skabe en medarbejderoplevelse i særklasse. Vi vil udforske områder som opbygning af virksomhedens brand, identitet og autenticitet. Vi får også besøg af en international Employer Branding-ekspert.

DAGENS PROGRAM: 

Den Attraktive Arbejdsplads (1)

 

Læs om de enkelte oplæg nedenfor: 

LB’s vej fra aspiration til resultater: Signaturprojekter og Indsatsområder i Tiltrækningskraft, Ledelseskraft, Læring og Balance i Arbejdslivet
Dette oplæg vil dykke ned i LB Forsikrings vellykkede implementering af fire signaturprojekter og indsatsområder: Tiltrækningskraft, Ledelseskraft, Læring og Balance i arbejdslivet. LB har allerede opnået bemærkelsesværdige resultater, herunder løsning af tidligere udfordringer med rekruttering og exit årsager samt en betydelig forøgelse af medarbejderengagementet og indtog 1. pladsen i medarbejderimage måling blandt nuværende og tidligere medarbejdere. I dette indlæg vil I få et detaljeret indblik i LB’s praksis og strategier, der har ført til disse imponerende resultater, selvom de stadigvæk er i gang med implementeringen.

 

Diversitet by design – Coop
Lotte Hjortlund Andersen, Direktør for HR og Kommunikation hos Coop, vil dele Coops tilgang til arbejdet med diversitet by design som understøttes af flere innovative tiltag, herunder unge agendaen. Inspireret af nylige initiativer med fokus på medarbejderoplevelsen vil Lotte dykke ned i Coops tilgang for at forstå og forbedre arbejdsmiljøet for unge medarbejdere. Opdag, hvordan Coop opnår indsigter fra Coops unge kollegaer og får bragt dem i spil i organisationen. Alt sammen med målet om at styrke en kultur med mangfoldighed og hvor hver stemme bliver hørt.

 

Blackbridge, som er blandt de førende Employer Branding bureauer i England, fortæller om trends og cases for attraktive arbejdspladser ‘abroad’
Dette oplæg sætter fokus på, hvad der foregår ude i verden og i hjemlandet for Employer Branding, England. Director Finn Lynch fra Blackbridge Communications tager turen fra London til København for at fortælle om trends og cases inden for Employer Branding og Employee Experience med et internationalt perspektiv. Finn har over 20 års erfaring fra Employer Branding-verdenen, og han har i 15 år hjulpet fremsynede virksomheder med at skabe attraktive arbejdspladser. Blackbridge samarbejder med virksomheder som Amazon, Vodafone, Lloyds, Aviva og Politiet. Som en medarbejderejet virksomhed er Blackbridge selv en meget attraktiv arbejdsplads.

 

Coreworkers, som indførte Employer Branding i DK, fortæller om kommunikativ strategi, tilknytning og tiltrækning for attraktive arbejdspladser
Kan man udvikle sig selv som arbejdsplads uden at sætte ord på, hvad man selv kan, vil og bør stå for? Værditilbuddet som arbejdsplads (EVP) spiller en central rolle i arbejdet med at være og være kendt som en attraktiv arbejdsplads. Men hvad er balancen mellem virkelighed og branding, autenticitet og appel, fakta og løfter? Og hvordan kan EVP’en være en løftestang for at skabe tilknytning og tiltrækning? Hør Andreas og Henrik dele, hvordan Coreworkers hjælper virksomheder som Danmarks Nationalbank, Nordisk Film og Alm. Brand Group med at udvikle strategiske og kreative EVP’er, der skaber sammenhængskraft indadtil og gennemslagskraft udadtil.

 

DU ER GULD VÆRD – OM ANERKENDELSE, ÅBENHED OG AUTENTICITET BAG MURENE I BANKERNES BANK

Danmarks Nationalbank er kendt som en hæderkronet organisation med høj troværdighed og tykke mure. Men hvad foregår der egentlig bag murene? Ligger der stadig guld i kælderen, eller er det flyttet op til den øverste etage i medarbejdernes hoveder? Rikke Møller Fastø og Janus Bengtsson vil fortælle om, hvordan Nationalbanken er i færd med at flytte ledelsesstil, kultur og brand henimod større åbenhed og anerkendelse.

 

 

Lotte Hjortlund Andersen, Direktør for HR og Kommunikation hos Coop

Lotte står i spidsen som direktør for HR og Kommunikation hos Coop, en rolle der kombinerer hendes ekspertise inden for HR-ledelse og kommunikation. Lotte har demonstreret en stærk forpligtelse til at skabe en inkluderende arbejdskultur og fremme ansvarlig forretningspraksis. Hendes fokus på mangfoldighed og inklusion er en integreret del af hendes ledelsesfilosofi og har gjort hende til en drivkraft bag Coops mål om at være den mest attraktive arbejdsplads inden for dansk detailhandel. Hun har tidligere arbejdet som HR-direktør (CHRO) for ISS Danmark samt haft ansvaret som Global Diversity & Inclusion Lead i ISS. Hun har modtaget flere priser og anerkendelser for sit arbejde, herunder HR-Prisen 2018 og placeringen som en af de 100 mest indflydelsesrige CSR-ledere i verden i 2016 og 2018 af World CSR Day. Hendes engagement i samfundet inkluderer også roller som jurymedlem for HR Forskerprisen og bestyrelsesmedlem for Tænketanken DEA.

Henrik Engelund, Adm. Direktør og Ejer, Coreworkers

Henrik er Skandinaviens førende ekspert i Employer Branding, og en efterspurgt strateg, konceptmager, rådgiver og foredragsholder. Han har skrevet bogen “Employer branding som disciplin”, og han grundlagde Coreworkers for snart 30 år siden. Det er Henrik, der sætter holdet og sikrer linjen, når Coreworkers løser opgaver og problemer. 

Andreas Jørgensen, Director, Coreworkers 

Andreas er direktør og Employer Branding-ekspert. Han er også specialist i projektledelse og kreative processer samt en erfaren tovholder på sprint-forløb. Andreas bevarer overblikket for kunder og kolleger hele vejen fra de indledende analyser og co-creation workshops over strategiudvikling og planlægning til kreativ eksekvering. 

Finn Lynch

Finn Lynch, Director, Blackbridge Communications

Finn has over 20 years’ experience in the employer branding industry. Finn joined Blackbridge as a board director in 2009 and currently has oversight of the strategic growth of the agency. He also manages the team responsible for delivering employer brand, attraction, and internal communications campaigns. Sectors in which he works include aerospace, healthcare, technology, financial services and retail.

Rikke Møller Fastø, Leder af HR i Danmarks Nationalbank

Rikke er Leder af HR i Danmarks Nationalbank, tidligere HR-partner samme sted. Hun har erfaring med talentudvikling, facilitering, HR-rådgivning, coaching og meget mere. Rikke har et uddannelses-CV der rummer både en uddannelse som Finansrådgiver – med speciale i forsikring, en bachelorgrad i Engelsk og Organisationskommunikation fra Copenhagen Business School, samt en Cand.Soc i HRM fra Copenhagen Business School.

Janus Bengtsson, Kommunikationsrådgiver i Danmarks Nationalbank

Janus er Senior kommunikationsrådgiver i Danmarks Nationalbank. Janus er ekspert i faglig formidling, og arbejder i sin stilling med formidling af resultater og budskaber fra økonomiske analyser, samt forståelsen af Nationalbankens rolle og deres samfundskritiske opgaver. Ud over at styre Nationalbankens LinkedIn og Facebook, var Janus med til at udvikle Nationalbankens nye hjemmeside. Han står ydermere i spidsen for et projekt om ambassadør-kommunikation. Janus har 18 års erfaring som kommunikationsrådgiver og projektleder i en række kommunikations- og designbureauer.

Helle Sand, Chief People Officer hos LB Forsikring

Helle er CPO i LB Forsikring og har de seneste år, sammen med teamet i People & Organisation, igangsat en udvikling af LB som organisation ud fra en medarbejder-aspiration og strategisk og systematisk tilgang til HR området. ”At navigere i hverdagen mens fremtiden er ukendt, kræver et særligt mindset for at være noget for andre i vores ledelse, vores hverdagsvalg og i vores investeringer i hinanden og for vores medlemmer. Det kræver et medarbejderfællesskab, hvor vi skaber og bevarer en attraktiv og bæredygtig arbejdsplads og medarbejderoplevelse, der kommer LB, medlemmerne og samfundet til gode.”

Helle har arbejdet i LB Forsikring i 9 år, hvor hendes roller bl.a. har inkluderet chef for HR-jura og vilkår samt hendes nuværende stilling som chef for People & Organisation. Hendes uddannelsesbaggrund omfatter en kandidatgrad i jura fra Københavns Universitet, Advanced Human Resource Executive Program fra University of Michigan og en uddannelse fra London Business School. Tidligere har Helle været ansat hos Djøf, Lederne og i staten.

 

No show fee

*Ved at tilmelde dig dette arrangement accepterer du samtidig NOCAs betingelser vedrørende no-show fee.

For at give flest medlemmer mulighed for at deltage på arrangementet samt for at sikre os mod madspild, har vi brug for at vide, om du deltager, så vi ellers kan give din plads til en anden.

Hvis du derfor afmelder dig efter fristen deadline 25. August kl. 12:00 eller ikke ankommer på dagen, vil du efterfølgende modtage en opkrævning på 450 DKK.

Skulle du blive forhindret, er du altid velkommen til at sende en kollega i dit sted og derved undgå at betale no-show fee. (Din kollega skal blot afhente dit navneskilt ved ankomst til arrangementet).
Network of Corporate Academies

Bliv en del af Danmarks førende HR netværk og skab øget værdi i egen organisation!

Log på

For at logge ind på NOCA.dk, skal du som NOCA medlem, benytte den mail adresse du har opgivet i NOCA, som brugernavn og der ud over det tilsendte kodeord. Har du problemer med at logge ind, kontakt da venligst webmaster på: noca@noca.dk
Glemt adgangskode? Klik her.