Kommende Aktiviteter

Den Attraktive Arbejdsplads

27. august 2024
kl. 09.00 - 15.00  CET

Medarbejderoplevelser i særklasse

Er du klar til at udforske vejen til en arbejdsplads, der ikke kun tiltrækker, men også engagerer medarbejderne og fremmer en stærk følelse af tilhørsforhold? I en tid præget af usædvanligt høje beskæftigelsesrater og minimal ledighed står vi over for det afgørende spørgsmål: Hvad kræves for at skabe en oplevelse af en arbejdsplads, der er så tiltrækkende, at den driver organisatorisk succes?

I en skiftende verden er det afgørende, at din organisation fokuserer på, hvordan den præsenterer sig, kommunikerer og leder. Hvordan kan du sikre, at din organisation er i front? At finde den rette balance mellem at være attraktiv og at blive opfattet som sådan er nøglen, og det starter med den samlede oplevelse i og af arbejdspladsen.

Deltag på denne NOCA-konference med temaet ‘Den Attraktive Arbejdsplads’, hvor vi ikke blot diskuterer, men dykker ned i emnet ved hjælp af konkrete cases. Hver case vil give dig værdifuld indsigt i, hvordan forskellige organisationer på deres egne unikke måder arbejder hen imod at skabe en medarbejderoplevelse i særklasse. Vi vil udforske områder som opbygning af virksomhedens brand, identitet og autenticitet. Vi får også besøg af en international Employer Branding-ekspert.

Hold øje med denne invitation, da vi løbende opdaterer den med information om spændende indlægsholdere samt konkrete beskrivelser af deres fokus.

Tilmeld dig allerede nu for at sikre dig en plads til, hvad der uden tvivl bliver en inspirerende dag.
Network of Corporate Academies

Bliv en del af Danmarks førende HR netværk og skab øget værdi i egen organisation!

Log på

For at logge ind på NOCA.dk, skal du som NOCA medlem, benytte den mail adresse du har opgivet i NOCA, som brugernavn og der ud over det tilsendte kodeord. Har du problemer med at logge ind, kontakt da venligst webmaster på: noca@noca.dk
Glemt adgangskode? Klik her.