Kommende Aktiviteter

Værktøjer til at blive konfliktkompetent (Online Workshop)

01. november 2022
kl. 09.00 - 11.00  CET

Workshop - NOCA

OBS: Vi har tidligere afholdt et arrangement med Timo omkring det at være konfliktkompetent. Dette arrangement er en workshop, hvor Timo vil dykke mere ned i, hvordan HR og ledere kan være med til at løse konflikter.

Vi kender alle det med at blive inddraget i en konflikt på vores arbejdsplads – enten som rådgivere eller parter… Konflikter er og bliver en uundgåelig del af vores arbejdsliv. Så frem for at undgå dem, skal vi i stedet imødekomme dem og få værktøjerne til at håndtere dem.

Mange konflikter opløser sig selv, men i nogle tilfælde kan det blive nødvendigt, at inddrage HR eller ledere som rådgivere for at få løst uoverensstemmelserne.

Løsningen af en konflikt, som rådgiver, er dog ikke en nem opgave. Og den er ofte fyldt med en masse dilemmaer, hvor man skal træde varsomt. Problemet er ofte, at mange ikke besidder evnerne til at løse konflikterne af den simple grund, at de mangler konkrete redskaber til at intervenere, når konflikten spidser til.

Vil du også gerne blive mere konfliktkompetent? Så deltag i denne NOCA-workshop, hvor du vil få jord under neglene. Workshoppen vil være en blanding af indlæg og gruppearbejde. Du kan forvente følgende:

  • Kort intro til konfliktkompetentbegrebet
  • Teoretisk introduktion til organisatoriske konflikter
  • Konfliktdiagnostik: Hvor slemt står det til, og hvilken rolle skal HR indtage?
  • Eksempler på interventioner på de fem diagnosetrin og oplæg til en drøftelse af HRs rolle i konflikten
  • Gruppeøvelse hvor I får mulighed for at drøfte med de andre deltagere

Arrangementet er ikke et klassisk webinar men en workshop, og der forventes derfor fuld deltagelse i arrangementet.

 

Arrangementet kan også opleves i forbindelse med Ledelsesugen. Arrangementet er både for NOCA medlemmer samt deltagere fra ‘Ledelsesugen’. Bemærk dog at der er begrænset antal pladser!

 

Timo Klindt Bohni - NOCATimo Klindt Bohni, Cand. Psych.aut. & partner i Perspektivgruppen

Timo er partner i Perspektivgruppen – en konsulentvirksomhed specialiseret i organisation, ledelse og erhvervspsykologi. Han har 15+ års erfaring med at udvikle ledere og ledergrupper med fokus på personlige og relationelle kompetencer. I de senere år har Timo især været optaget af tre forretningsområder: Ledelse og ledergrupper, samarbejdet mellem stabs-linjefunktioner, samt konfliktløsning og konflikthåndtering.

Timo har en baggrund som konsulent i Personaleafdelingen i Aarhus Kommune og derefter som management konsulent i en konsulentvirksomhed med speciale i forretningsunderstøttende HR.  Endelig har Timo i en årrække været tilknyttet Aarhus Universitet som ekstern lektor i Social- og Personlighedspsykologi ved Psykologisk Institut. 

 

Læs mere om NOCA-teamet Employee Relations.

Du får 20% rabat på bogen Konfliktkompetent via dit NOCA-medlemskab på Dansk Psykologisk Forlags hjemmeside med koden konfliktkompetent20.
Network of Corporate Academies

Bliv en del af Danmarks førende HR netværk og skab øget værdi i egen organisation!

Log på

For at logge ind på NOCA.dk, skal du som NOCA medlem, benytte den mail adresse du har opgivet i NOCA, som brugernavn og der ud over det tilsendte kodeord. Har du problemer med at logge ind, kontakt da venligst webmaster på: noca@noca.dk
Glemt adgangskode? Klik her.