Kommende Aktiviteter

Fra Employer Value Proposition (EVP) til aktioner

Brændende platform

Med udgangspunkt i en gennemgang af den brændende platform tager Haldor Topsøe Frederikssund os med i udfordringerne i arbejdet med Employer Branding og Employer Value Proposition.
Julie Espenhain, der er dagens vært tager os således med fra analysens start, fremgangsmåde og erfaringer i brugen af konsulenter og derefter med i en workshop på fælles udfordringer og effekterne af Employer Branding.

Efter rundtur på fabrikken og frokost rettes fokus på planlagte og gennemførte aktioner/aktiviteter og resultaterne heraf. Deltagerne inviteres med i evalueringen af aktionerne med fokus på deling af forskellige erfaringer og opnåede resultater.

Har du lyst til en spændende dag med fokus på konkrete Employer Branding initiativer og effekterne heraf, så reserver dagen og tilmeld dig mødet hos Haldor Topsøe i Frederikssund.

Hvornår:
Tirsdag 26. august
Kl. 10.00 – 14.00

Hvor:
Haldor Topsøe A/S
Heimdalsvej 4 – 6
3600 Frederikssund
(indkørsel af vej 11 – ikke vej 10, som er vareindlevering)
Gå ind i hovedbygningen hvor der står reception – vi skal være i mødelokale Q6A

Lær mere om NOCAs tema ‘Employee Experience’ her!
Network of Corporate Academies

Bliv en del af Danmarks førende HR netværk og skab øget værdi i egen organisation!

Log på

For at logge ind på NOCA.dk, skal du som NOCA medlem, benytte den mail adresse du har opgivet i NOCA, som brugernavn og der ud over det tilsendte kodeord. Har du problemer med at logge ind, kontakt da venligst webmaster på: noca@noca.dk
Glemt adgangskode? Klik her.