Kommende Aktiviteter

Microsoft Teams i et HR perspektiv (Online)

27. november 2020
kl. 09.00 - 11.00  

Brugen af virtuelle møder og events har for alvor taget fart med Covid-19 som en kedelig medvirkende faktor.

Mange medarbejdere efterspørger vejledning i brug af værktøjer som f.eks. Teams, herunder teknik, men også viden om hvordan man bedst styrer og afvikler de forskellige møder fra personlige 1:1 MUS samtaler over afdelingsmøder til egentlige events med flere tusind deltagere.

Vi har i samarbejde med Teams specialist Peter Lunding Smith fra Microsoft Technology Center udarbejdet nedenstående agenda, og håber at mange af vores medlemmer vil deltage i vores første 2-timers Teams webinar. Efter tilmelding vil du modtage et link til webinaret, hvor du kan deltage, uanset om din organisation bruger Teams eller ej.

Agenda:Microsoft Teams - NOCA

Overordnet introduktion til Microsoft 365 og Teams

Effektiv kommunikation med Teams

Ved Teams Specialist Peter Lunding Smith fra Microsoft

  • 1:1 møder
  • Interne møder – herunder afdelingsmøder med deling af audio, video, dokumenter, Whiteboard, noter og opgaver. Brug af optagefunktion samt oversættelse til andre sprog
  • Møder med eksterne – herunder brug af bookingservice, registrering, tilfredsanalyser m.m.
  • Streaming/broadcasting af større events med op til 100.000 deltagere – herunder planlægning, brug af professionelt AV – udstyr, producer – og presenteropgaver m.m.

Spørgsmål og eventuelle forslag til nye webinarer
Network of Corporate Academies

Bliv en del af Danmarks førende HR netværk og skab øget værdi i egen organisation!

Log på

For at logge ind på NOCA.dk, skal du som NOCA medlem, benytte den mail adresse du har opgivet i NOCA, som brugernavn og der ud over det tilsendte kodeord. Har du problemer med at logge ind, kontakt da venligst webmaster på: noca@noca.dk
Glemt adgangskode? Klik her.