Kommende Aktiviteter

The Next Big Thing – Sociale Medier

16. september 2015
kl. 10.00 - 15.00  

Den 16. september mødes vi hos Jyske Bank, hvor Anette Skjødt, Udviklingskonsulent og Lasse Høgsfeldt, afdelingsdirektør for Kommunikation i Jyske Bank er dagens værter.
Som de fleste har opdaget, er Jyske Bank stærkt tilstede på de sociale medier, bl.a. på Jyske Bank TV . Derfor bliver det spændende at besøge Jyske Bank, hvor vi ser nærmere på “the next big thing” indenfor sociale medier og employer branding.

Annette og Lasse siger:

Apple, Google, Facebook, Twitter, Amazon, Netflix… Globale teknologiske giganter ændrer verden, som vi kender den – og med en hast, vi kan have svært ved at forstå. Markedspladsen ændrer sig for de fleste virksomheder, nye konkurrenter opstår og andre forsvinder. Kunderne flytter sig og vil stille nye krav til kommunikation, dialog og åbenhed. Medarbejderne vil forvente fleksibilitet, mobilitet og de nyeste teknologiske løsninger.

Også medieverdenen vil ændre sig og fragmentere. De gamle medier vil miste deres betydning og gennemslagskraft – og brands vil tage over og blive de nye medier.

Lasse Høgfeldt, afdelingsdirektør for Kommunikation i Jyske Bank, vil tage dig med på et lille strejftog ind i en spændende fremtid på jagt efter ”The Next Big Thing” indenfor sociale medier og employer branding.

Lasse Høgfeldt har arbejdet med Content Marketing fra før begrebet blev opfundet, holder foredrag om emner som intern og ekstern kommunikation, new media, social media og game-changing. Han er også en af idemændene bag og i dag editor-in-chief for Jyske Bank TV, der blev lanceret i 2008 og siden er blevet hædret med en lang række internationale priser, herunder 2 gange guld ved Content Marketing Awards i USA, hædret som ”Best Brandnewsroom” ved Digiday Awards i USA og x gange ”Best Online Video Channel in Europe” ved Digital Communication Awards i Berlin.

Hvor?
16. september 2015
Kl. 10.00 – 15.00

Hvornår?
Jyske Bank A/S
Vestergade 8 – 16
8600 Silkeborg

Du kan lære mere om ‘Employee Experience’ lige her!
Network of Corporate Academies

Bliv en del af Danmarks førende HR netværk og skab øget værdi i egen organisation!

Log på

For at logge ind på NOCA.dk, skal du som NOCA medlem, benytte den mail adresse du har opgivet i NOCA, som brugernavn og der ud over det tilsendte kodeord. Har du problemer med at logge ind, kontakt da venligst webmaster på: noca@noca.dk
Glemt adgangskode? Klik her.