Kommende Aktiviteter

Nyt perspektiv på rekrutteringsprocessen – Online

26. marts 2020
kl. 10.00 - 12.30  

I Danmark er der hvert år ca. 800.000 mennesker, som skifter job. 800.000! Det er mange. Rigtig mange! Det svarer til, at mere end en fjerdedel af alle lønmodtagerne i Danmark skifter job hvert år. London Business School forudsætter at generation Z vil have omkring 32 forskellige arbejdsgivere. Så 800.000 jobskiftende om året kan virke som meget, men dette er kun starten.

Spørgsmålet er derfor, hvordan kan organisationer optimere deres rekrutteringsprocesser og er vores nuværende rekrutteringsstrategier bæredygtige i fremtiden?

 

Rekruttering - NOCA

 

Som HR-professionelle er du sikkert i situationer, hvor du bedømmer andres kompetencer, meritter og potentiale. Du spekulerer sikkert også over karrieren for nogle af dine kolleger, og hvilke muligheder du selv har for udvikling og karriere. Lars Lundmann, der er er aktuel med bogen ”Du skal ikke være dig selv”, vil til dette online netværksmøde på den ene side perspektivere til problemerne i forbindelse med rekruttering, og hvad man kan gøre ved dem. På den anden side, vil han også have ansøgerens perspektiv og hvad man som kandidat bør gøre ift. sin egen karriere. Lars vil give os indblik i de mest udbredte myter om rekruttering og karriere, og hvordan vores perspektiv, bias og HR-værktøjer gør det vanskeligt at forfølge potentialet og individets muligheder.

Du skal ikke være dig selv - NOCA

 

På dette online netværksmøde vil du høre indlæg fra Lars Lundmann, men herudover vil der også være fokus på at I som deltagere får mulighed for at dele jeres erfaringer i forhold til egen rekrutteringspraksis. 

Hvorfor gør vi, hvad vi gør i vores rekrutteringspraksis? Virker det? Og hvis ikke, hvorfor bliver vi så ved med at eksekvere denne praksis? Endelig vil der også være mulighed for drøftelse af ens egne karriereovervejelser

 

Du kan derfor forvente, at dette netværksmøde vil bestå af 3 forskellige elementer:

  • Problemer med rekruttering
  • Hvordan skaber vi bedre rekrutteringsstrategier?
  • Hvilke karriereovervejelser bør vi selv og vores medarbejdere gøre sig?

Lars Lundmann - NOCA

Lars Lundmann er uddannet psykolog og har skrevet ph.d.-afhandling om rekruttering på Københavns Universitet. I dag er han direktør i konsulenthuset LUNDMANN. Foruden at forestå rekrutteringsprocesser og organisationsudvikling for private og offentlige organisationer, arbejder Lars med karrieresparring, outplacement-forløb og analyseopgaver. Lars er desuden en efterspurgt kursus- og foredragsholder og er tilknyttet Københavns Universitet som ekstern lektor. Læs mere på www.lundmann.dk.

Webinar – form

Mødet vil være stærkt interaktivt og ikke et klassisk webinar. Deltagerne forventes at møde op med et åbent sind og bidrage aktivt til videndelingen og øvelserne med egne erfaringer og udfordringer. Vi mixer små oplæg, øvelser, diskussion og samskabelse med networking således, at du får størst muligt udbytte.

Hvis du ikke har deltaget i NOCAs faciliterede online-møder før, forventer vi tillige, at du ser 4 minutters video, der klæder dig på til at deltage fuldt ud på mødet (Denne sendes ud seneste én uge inden mødet). Headset, bredbånd og individuelt webcam er påkrævet.

Ønsker du af afmelde dig arrangementet, skal dette senest gøres et døgn før.

Der er et No-show fee på 250 kr. ekskl. moms. 

Vil du vide mere om NOCAs tema ‘Resourcing’? Læs mere her!
Network of Corporate Academies

Bliv en del af Danmarks førende HR netværk og skab øget værdi i egen organisation!

Log på

For at logge ind på NOCA.dk, skal du som NOCA medlem, benytte den mail adresse du har opgivet i NOCA, som brugernavn og der ud over det tilsendte kodeord. Har du problemer med at logge ind, kontakt da venligst webmaster på: noca@noca.dk
Glemt adgangskode? Klik her.