Kommende Aktiviteter

Onboarding – Hvordan kommer vi flyvende fra start?

03. februar 2020
kl. 08.00 - 10.30  

Online netværksmøde – Zoom

HR-afdelingerne i danske virksomheder har travlt med at rekruttere nye medarbejdere. Opgørelser viser, at flere end 2.700 mennesker begynder i nyt job hver dag i Danmark. Jagten på de bedste talenter med de rigtige kompetencer er i den grad sat ind, og opgaven bliver ikke mindre af, at det fortsat bliver en større udfordring at fastholde de nye ansatte i jobbet. 

Onboarding - NOCA

Selvom jagten er sat ind, så er Onboarding stadig et fremmedord i de mange danske virksomheder. Især på direktionsgangen. Mærkværdigt nok.

For arbejdet med at integrere nye medarbejdere i virksomheden kan nemlig, hvis det udføres rigtigt, sætte aftryk direkte på bundlinjen. Større loyalitet, stærkere engagement, bedre fastholdelse og – ikke mindst – kortere tid fra første arbejdsdag til fuld performance er blot nogle af de gevinster, der kan høstes.

Hvorfor er onboarding vigtigt?

  • 88% af de danske virksomheder mener, at et struktureret onboardingforløb, giver bedre resultater
  • Alligevel er der kun 30% af de danske virksomheder som har et struktureret onboarding forløb.
  • Kun 11% måler på deres egen onboarding-indsats

Hvad får vi så ud af det?

  • Virksomheder som har struktureret onboarding-processer oplever 54% højere produktivitet fra nyansatte og dobbelt så højt engagementsniveau.
  • Nye medarbejdere, der gennemgår et struktureret program, er 69% mere tilbøjelige til at blive i organisationen op til 3 år

På dette møde sætter vi særlig fokus på Onboarding med følgende spørgsmål:

  • Et onboarding mindset – hvad vil det sige?
  • Onboarding business casen – hvad er onboarding værd?
  • Struktureret onboarding – hvordan bygger man et program?
  • Centralt og lokal onboarding design – hvordan balancerer man det?
  • Onboarding af nye generationer – hvad er udfordringen?

Vær med online d. 3. februar, hvor Christian Harpelund vil komme med et indlæg med udgangspunkt i de to bøger, som han er medforfatter på: Onboarding – Flyvende fra start og Onboarding – Getting New Hires off to a Flying Start. Christian vil dele hans erfaringer med os i løbet af mødet og give gode råd. Du får mulighed for at stille ham spørgsmål både i plenum og mindre breakout-rum undervejs.

Du kan forvente at finde viden og inspiration til at klæde dig og dine kolleger på ift., hvordan man skaber rammerne for et godt onboarding program.

Mødet vil være stærkt interaktivt og ikke et klassisk webinar. Deltagerne forventes at møde op med et åbent sind og bidrage aktivt til videndelingen og øvelserne med egne erfaringer og udfordringer. Vi mixer små oplæg, øvelser, diskussion og samskabelse med networking således, at du får størst muligt udbytte.

Hvis du ikke har deltaget i NOCAs faciliterede online møder før, forventer vi tillige, at du ser 4 minutters video, der klæder dig på til at deltage fuldt ud på mødet (Denne sendes ud seneste én uge inden mødet). Headset, bredbånd og individuelt webcam er påkrævet.

Ønsker du at afmelde dig arrangementet, skal dette senest gøres et døgn før.

Der er et No-show fee på 250 kr. ekskl. moms.

Interesserer du dig for ‘Employee Experience’? Du kan læse meget mere om NOCAs tema her!
Network of Corporate Academies

Bliv en del af Danmarks førende HR netværk og skab øget værdi i egen organisation!

Log på

For at logge ind på NOCA.dk, skal du som NOCA medlem, benytte den mail adresse du har opgivet i NOCA, som brugernavn og der ud over det tilsendte kodeord. Har du problemer med at logge ind, kontakt da venligst webmaster på: noca@noca.dk
Glemt adgangskode? Klik her.