Kommende Aktiviteter

Pause Power: Udforskningen af hjernepauser

22. august 2024
kl. 09.00 - 10.00  CET

Hjernepauser er vigtige for både medarbejdernes trivsel og arbejdets kvalitet  

Vi har den store fornøjelse af at invitere dig til et spændende webinar med forfatteren Pia Hauge, der vil præsentere hendes seneste bog, “Pause Power”. Dette webinar er en unik mulighed for at udforske den fascinerende verden af hjernepauser og deres potentielle indflydelse på innovation og mental sundhed på arbejdspladsen.  

Pia Hauge fremhæver værdien af de pauser, som vi så ofte glemmer at prioritere. Hjernepauserne vil øge både effektiviteten og kvaliteten af arbejdet, hvorfor man altså kan få mere ud af sin tid ved at inddrage pauserne – for på den måde at lave mindre og alligevel udrette mere.  

Dette webinar giver dig:  

  • Forståelse for vigtigheden af hjernepauser  
  • Guide og indsigt i, hvordan pauser kan implementeres i din virksomhed/organisation 
  • Redskaber til at højne produktivitet og arbejdsglæde, mens stres mindskes  
  • Derudover besvares spørgsmålet: Hvad er egentlig en effektiv hjernepause? 

“Pause Power” bygger på omfattende og letforståelig hjerneforskning og neuropsykologi, men inddrager også virkelige eksempler fra arbejdslivet. 

Du tages med på en inspirerende rejse hvor Pia vil dele erfaringer fra nogle af Danmarks førende virksomheder. Disse virkelige eksempler giver en dybdegående forståelse af, hvordan hjernepauser kan implementeres og hvordan de kan påvirke både individets trivsel og din virksomheds præstationer. 

Tilmeld dig nu og vær med til at skabe en mere effektiv og sund arbejdsplads! 

Pia Hauge - Ledelsesrådgiver, Forfatter og ForedragsholderPia Hauge – Ledelsesrådgiver, Forfatter og Foredragsholder

Pia Hauge er cand.mag., ledelsesrådgiver og foredragsholder inden for mental sundhed, bæredygtig ledelse og fremtidens arbejdsplads. Hendes kunder tæller bl.a. Novo Nordisk, Lundbeckfonden, MAN ES, Netcompany, Tryg, PFA, Telenor, ministerier, styrelser, kommuner og sundhedsvæsen. 

Pia har tidligere lavet talentuddannelse i DR, undervist på Københavns Universitet og udgivet bogen “Kontorkoma – fra støj til fordybelse i dit arbejde” (2020), der er med i årets top 10 erhvervsbøger i 2020 i Finans.dk 
Network of Corporate Academies

Bliv en del af Danmarks førende HR netværk og skab øget værdi i egen organisation!

Log på

For at logge ind på NOCA.dk, skal du som NOCA medlem, benytte den mail adresse du har opgivet i NOCA, som brugernavn og der ud over det tilsendte kodeord. Har du problemer med at logge ind, kontakt da venligst webmaster på: noca@noca.dk
Glemt adgangskode? Klik her.