Kommende Aktiviteter

Pre- og Onboarding fra teori til praksis

14. september 2016
kl. 10.00 - 14.00  

D. 14. september mødes vi hos Siemens, hvor vores vært Lise Emilie Fritzbøger, Employer Branding & HR Communication, fortæller om Siemens arbejde med pre- og onboarding.

Hos Siemens har pre- og onboarding længe været et fokusområde hos topledelsen. Siemens i Danmark ansætter hvert år lidt over 1000 nye medarbejdere hvoraf ca 500 er funktionærer. Det er denne gruppe vi vil fokusere på på dette møde.

Onboarding af så mange nye medarbejdere hvert år stiller store krav til virksomhedens administrative processer, til ledere og kollegaer og ikke mindst til HR. Hvordan kan det lade sig gøre at sikre en ensartet og indbydende velkomstproces for så mange mennesker? Hvordan kan det standardiserede gøres personligt?

Præsentation:

På mødet vil Lise Emilie præsentere Siemens pre- og onboarding strategy. Hun vil give konkrete eksempler på hvordan rollerne er fordelt mellem de mange stakeholders i en god onboardingproces. For til stadighed at blive endnu bedre til onboarding anvender Siemens et onboarding survey til at få synliggjort nye indsatsområder. Der gøres et stort arbejde for at intensivere samarbejdet med ledere i organisationen, med henblik på at hjælpe dem til at yde deres part af onboarding-opgaven samt sikre, at dette arbejde gøres ensartet og sammenhængende i hele organisationen.

Vi skal se hvordan det for få midler er lykkedes at få etableret et pre-boarding site og 2 intranetportaler målrettet henholdsvis ledere og medarbejdere, der ”holder henholdsvis leder og medarbejdere i hånden” det først år efter ansættelse. Sidst men ikke mindst viser Lise Emilie nogle af de værktøjer, de har udviklet til hhv. ledere og medarbejdere til brug i onboarding processen.

Deltag!

Deltag på dette møde, hvis du arbejder med employer branding og onboarding af nye medarbejdere. Med afsæt i Siemens’ approach til onboarding vil vi sammen udforske, hvordan vi sikrer forankringen af pre- og onboarding strategien, hvordan vi sikrer at lederne udfører et godt job i processen, samt hvordan vi i det hele taget sikrer en god pre- og onboarding. Der er sikkert mange andre måder at gøre dette på og nogle af jer gør det måske netop på en anden måde, som vi alle og ikke mindst Siemens kan blive inspireret af. Vi glæder os derfor til et godt møde med masser af gensidig inspiration i en fælles søgning efter alle at blive bedre til onboarding.

Hvor og Hvornår?
Siemens A/S
Borupvang 9
2750 Ballerup

14. september
Kl 10.00 – 14.00

 

Lær mere om ‘Employee Experience’ her!
Network of Corporate Academies

Bliv en del af Danmarks førende HR netværk og skab øget værdi i egen organisation!

Log på

For at logge ind på NOCA.dk, skal du som NOCA medlem, benytte den mail adresse du har opgivet i NOCA, som brugernavn og der ud over det tilsendte kodeord. Har du problemer med at logge ind, kontakt da venligst webmaster på: noca@noca.dk
Glemt adgangskode? Klik her.