Kommende Aktiviteter

Selvledelse i en COVID-19 tid

17. juni 2020
kl. 09.30 - 11.00  

Distancearbejde er i disse dage en realitet for mange medarbejdere, kollegaer og ledere. I praksis betyder vores nye arbejdsforhold, at vi forventes at være mere selvledende. Mange har dog de seneste måneder erfaret, at medarbejdere og kollegaer, som tidligere var dynamiske og initiativrige, visner væk, hvorimod andre blomstrer og trives i dette nye landskab. Hvorfor sker dette? Og hvordan skal vi forholde os til denne udfordring som ledere og som HR?

Selvledelse

Forsker og afdelingsleder på Aarhus Universitet, Pia Bramming, vil med afsæt i sin nyeste bog Selvledende Organisering give os indsigt i, at selvledelse ikke er et individuelt ansvar, men noget, som i særdeleshed handler om trivsel, produktivitet og god ledelse. Vi får indblik i, at selvledelse skal ses i en organisatorisk kontekst, og det handler om passion, kunnen og resultater.

Mødet vil tage afsæt i Brammings forskning og de praktiske problemer, som kan opstå i arbejdet med selvledende medarbejdere. Formatet på mødet en vekselvirkning mellem oplæg og diskussioner, hvorfor du skal forvente selv at bidrage aktivt i diskussioner og deltage i debatten. Du vil ligeledes få mulighed for at dele egne erfaringer og overvejelser med andre HR-praktikere i NOCA.

Pia BrammingPia Bramming, Associated Professor, Ph.d. og leder af afdelingen for Uddannelsesvidenskab, Aarhus Universitet (AU).

Herudover har hun tidligere været ansvarlig for HRM-uddannelserne på CBS og på AU. Pia har igennem sin karriere også arbejdet med en række forskningsprojekter i samarbejde med store organisationer i Danmark.

Du kan læse meget mere om vores andre arrangementer under temaet “Employee Experience” lige her!
Network of Corporate Academies

Bliv en del af Danmarks førende HR netværk og skab øget værdi i egen organisation!

Log på

For at logge ind på NOCA.dk, skal du som NOCA medlem, benytte den mail adresse du har opgivet i NOCA, som brugernavn og der ud over det tilsendte kodeord. Har du problemer med at logge ind, kontakt da venligst webmaster på: noca@noca.dk
Glemt adgangskode? Klik her.