Kommende Aktiviteter

Ajour på HR-jura 2023/2024

30. september 2023

Frist for tilmelding 30. september 2023.

 

Ajour-møder: Opdatering på HR-jura

NOCA-TILBUD: Unik mulighed for HR-jura eksperter!

NOCA fortsætter samarbejdet med NOCA-medlemmet Norrbom Vinding.

Igen i år samarbejder vi med et af Nordeuropas stærkeste advokathuse i HR-jura. Samarbejdet giver NOCAs medlemmer adgang til Norrbom Vindings seminarrække ”Ajour” gratis eller til en stærkt reduceret pris.

I 2023 kan vi tilbyde 10 fripladser, der kan erhverves ved tilmelding senest d. 30. september 2023. Der trækkes lod blandt alle tilmeldinger om fripladserne, dog max én deltager per medlemsorganisation. Tildelingen af fripladser er forudsat, at personen ikke fik en friplads sidste år. Alle andre får mulighed for at tilkøbe plads på seminarrækken med 25 % rabat.

NOCA medlemspris: 4.950 kr. Normalpris: 6.600 kr.

Mange organisationer oplever det vanskeligt at holde sig opdaterede, når også de daglige arbejdsmæssige udfordringer som GDPR-compliance og meget andet presser sig på. ”Ajour” seminarerne gør det let for dig at sortere i den voksende mængde af information om nye lovgivningstiltag og udviklingen i retspraksis mv. inden for det HR-juridiske område.

På Ajour-seminarerne præsenterer og fortolker Norrbom Vindings rutinerede advokater og partnere den seneste udvikling i lovgivning og retspraksis på det HR-juridiske område og fokuserer derudover på trends og best practice inden for området.

Ajour-konceptet justeres løbende efter input fra deltagerne for at optimere udbyttet af seminarerne mest muligt, og der er mulighed for feedback på konkrete problemer. Det er derfor en unik mulighed for NOCAs medlemmer for at få adgang til den nyeste viden og best practice på HR-juraen med nogle af landet førerende eksperter på emnet samt at have indflydelse på hvilke temaer, der skal sættes på dagsordenen.

Ajour består af tre seminarer (november, marts og juni) á 3 timers varighed.

Seminarerne omfatter:

• Fremsatte lovforslag og de nyeste love

• De nyeste EU-regler, herunder væsentlige EU-domme

• Aktuelle temaer inden for det HR-juridiske område ofte udvalgt efter input fra deltagerne – herunder helt aktuelt på dagen

• Nyeste retspraksis – perspektiveret i forhold til de temaer, som afgørelserne berører

Se flyer om ajour seminarrækken

 

Vigtig information om tilmelding

Tilmelding kan kun ske her på NOCAs hjemmeside.

Efter din tilmelding vil vi, i uge 40, trække lod om pladserne, og du vil modtage besked fra NOCA om hvorvidt, du har fået fripladsen samt praktiske informationer. I den forbindelse vil du også kunne angive hvilke dage, du ønsker at deltage, og om du ønsker at deltage i København eller Aarhus.

I ovenstående link kan du se datoerne for seminarrækken.
Network of Corporate Academies

Bliv en del af Danmarks førende HR netværk og skab øget værdi i egen organisation!

Log på

For at logge ind på NOCA.dk, skal du som NOCA medlem, benytte den mail adresse du har opgivet i NOCA, som brugernavn og der ud over det tilsendte kodeord. Har du problemer med at logge ind, kontakt da venligst webmaster på: noca@noca.dk
Glemt adgangskode? Klik her.