Kommende Aktiviteter

Den nye ferielov

15. november 2017
kl. 13.30 - 16.00  

Den 15. november mødes vi igen i temagruppen for HR Jura hos Norrbom Vinding, og her vil du få mulighed for at kigge ind i udfordringerne og ikke mindst de juridiske aspekter omkring den nye ferielov.

Det danske feriesystem bygger på en kompleks ferielov, der næsten er 80 år gammel. Ordningen er blevet underkendt af EU, og regeringen har nedsat et udvalg, der skal se på, hvordan der kan skabes en enklere og mere moderne ferielov som er i overensstemmelse med EU-retten. Den nye ferielov skal:

  • Være mere gennemskuelig og sammenhængende for lønmodtagerne, uden at hæmme jobmobiliteten
  • Være administrativt enkel for arbejdsgivere – både på det private og offentlige arbejdsmarked
  • Være i overensstemmelse med Danmarks internationale forpligtelser, herunder navnlig EU-retten

Det er store krav at stille, og særligt overgangen fra den nuværende til den nye ordning volder kvaler at finde en løsning på. Udvalgets arbejde har været udskudt, men forventningen er, at der i efteråret vil være i hvert fald en vis grad af klarhed. Vi vil på dette temamøde kigge ind i, hvilke ændringer der følger i kølvandet på den nye ferielov, og hvordan vi som virksomhed skal forvalte dette.

ferieloven_6822299_37.ashx

Gå ikke glip af denne spændende netværksdag – Kom og vær med til at drøfte, hvordan jeres egne organisationer kan arbejde med den nye ferielov fremadrettet.

 

Hvornår:

D. 15. november 2017

Kl. 13.30-16.00

 

Hvor:

Norrbom Vinding

Dampfærgevej 26

2100 København

Danmark

 

Du kan læse mere her om ‘Employee Relations‘.
Network of Corporate Academies

Bliv en del af Danmarks førende HR netværk og skab øget værdi i egen organisation!

Log på

For at logge ind på NOCA.dk, skal du som NOCA medlem, benytte den mail adresse du har opgivet i NOCA, som brugernavn og der ud over det tilsendte kodeord. Har du problemer med at logge ind, kontakt da venligst webmaster på: noca@noca.dk
Glemt adgangskode? Klik her.