Kommende Aktiviteter

Loyalitet og konkurrenceklausuler – helt nye regler i spil!

07. juni 2016
kl. 14.00 - 17.00  

– Hvad sker der hvis medarbejderen optræder illoyalt? Er konkurrenceklausuler noget værd?

Loyalitetspligten gælder i alle ansættelsesforhold uden særlig aftale. Markedsføringsloven gælder også, men er ikke meget bevendt. Derfor kan virksomhederne ønske at aftale konkurrence- og/eller kundeklausuler, men reglerne er blevet ændret massivt pr. 1. januar 2016.

Nye klausuler skal følge de nye regler, og det er ikke blevet enklere.

Vi diskuterer forskellige former for beskyttelse af virksomheden og taler også om, hvorvidt der er alternativer til de normale metoder.

D. 7. juni 2016 mødes vi igen hos Norrbom Vinding til en sand NOCAdag med videndeling på højt plan. Denne gang vil advokaterne sætte os ind i de nye regler om klausuler og diskutere, hvilke alternativer der findes.

Tilmeld dig dette møde, hvis du og din virksomhed ønsker mere viden og erfaringsudveksling omkring loyalitet, markedsføringslov og konkurrenceklausuler.
Hvis du på forhånd har en case (god eller dårlig), du har lyst til at dele på mødet, beder vi dig sende en mail til noca@noca.dk, så vi kan indbygge det i agendaen for mødet.

Hvor og Hvornår?
D. 7. juni 2016
Kl. 14.00 – 17.00

Norrbom Vinding
Dampfærgevej 26
2100 København Ø

Læs mere om ‘Employee Relations’ her!
Network of Corporate Academies

Bliv en del af Danmarks førende HR netværk og skab øget værdi i egen organisation!

Log på

For at logge ind på NOCA.dk, skal du som NOCA medlem, benytte den mail adresse du har opgivet i NOCA, som brugernavn og der ud over det tilsendte kodeord. Har du problemer med at logge ind, kontakt da venligst webmaster på: noca@noca.dk
Glemt adgangskode? Klik her.