Kommende Aktiviteter

Skærmtække (Online)

20. september 2022
kl. 09.00 - 10.45  CET

Bliv ven med de virtuelle møder

Fremtidens arbejdsplads er hybrid, og virtuelle møder er de seneste år blevet en meget mere integreret del af vores hverdag. Dagligdagen har ændret sig, og mange af os arbejder på en ny måde. Derfor er de virtuelle møder kommet for at blive. Men hvordan gør vi onlinemøderne inspirerende, og hvordan kan vi samarbejde og skabe relationer samt resultater via skærmen?

Rigtig mange af os kæmper stadig med at holde virtuelle møder på en god og effektiv måde, og nogle ser onlinemøderne udelukkende som et nødvendigt onde. Men i virkeligheden handler det om at bruge det virtuelle møde som et værdifuldt supplement til de fysiske møder. Det kræver, at vi gør noget andet, end vi plejer og lærer at bruge det virtuelle møderum effektivt og til det, det er bedst til.

Tag derfor med til dette NOCA møde, hvor vi sammen med Rie Helmer, forfatter til den aktuelle bog Skærmtække, vil sætte fokus på, hvordan DU kan blive ven med de virtuelle møder, og hvordan du bliver bedre til at afholde møder på skærmen.

I bogen sætter Rie fokus på, hvordan du både selv kan blive bedre til – og føle dig bedre tilpas med – at være ”på”. Og så får du vist faldgruberne og genvejene til god skærmperformance.

Rie Helmer har over 20 års erfaring med og foran et kamera. Du genkender måske Rie som tidligere tv-vært på programmer som ’Sporløs’ og ’Aftenshowet’ på DR.

Nogle af de ting, som Rie vil komme ind på i dette webinar, er:

  • Hvordan brænder DU igennem på en skærm?
  • Hvorfor er møder sværere på skærmen?
  • Hvordan kan vi gennem facilitering og samarbejde gøre de virtuelle møder bedre?
  • Værktøjskasse til at skabe bedre møder

Workshop: Brænd bedre igennem på virtuelle møder

Dette arrangement vil slutte af med en workshop på 30 minutter, hvor I får mulighed for at blive trænet af Rie Helmer i, hvordan I kan brænde bedre igennem på den virtuelle skærm. Her vil der være fokus på de fire T’er i skærmtække: Tydelig, Troværdig, Tjekket & Tryg.

Rie Helmer  - NOCA

Rie Helmer, Forfatter til bogen ’Skærmtække’

Rie er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og har siden bl.a. været Chefredaktør for et forældremagasin og Tv-vært på DR og TV2/Lorry, hvor du måske kan kende hende fra programmerne ’Sporløs’ og ’Aftenshowet’.
Network of Corporate Academies

Bliv en del af Danmarks førende HR netværk og skab øget værdi i egen organisation!

Log på

For at logge ind på NOCA.dk, skal du som NOCA medlem, benytte den mail adresse du har opgivet i NOCA, som brugernavn og der ud over det tilsendte kodeord. Har du problemer med at logge ind, kontakt da venligst webmaster på: noca@noca.dk
Glemt adgangskode? Klik her.