Kommende Aktiviteter

Ajour på HR-jura 2022/2023 

10. november 2022
kl. 09.00 - 12.00  CET

ALLE 10 FRIPLADSER ER NU BESAT

Tilmelding med 25% rabat: 

For at tilmelde dig går du til denne side, hvor du vælger den møderække, som du ønsker at deltage i (f.eks. ”Ajour 2022/2023 – Torsdage i København”). Vi gør opmærksom på, at fredage er fuldt booket.

OBS: For at få de 25% rabat skal du, ved tilmelding, udfylde feltet ’Firmanavn’ med din organisation og efterfølgende NOCA i parentes = Min organisation (NOCA).

 

NYT NOCA-TILBUD: Unik mulighed for HR-jura eksperter!  

NOCA styrker samarbejdet med NOCA-medlemmet Norrbom Vinding.  

Vi søger hele tiden at forbedre vores medlemmers viden og netværk. Derfor styrker vi nu samarbejdet med et af Nordeuropas stærkeste advokathuse i HR-jura. Samarbejdet giver medlemmer adgang til Norrbom Vindings seminarrække ”Ajour” gratis eller til en stærkt reduceret pris. 

I sæsonen 2022/2023 kan vi tilbyde 10 fripladser, der kan erhverves efter først-til-mølle-princippet af max en deltager per medlemsorganisation. Derefter er det muligt at tilkøbe plads på seminarrækken med 25 % rabat.  

NOCA medlemspris: 4.950 kr. Normalpris: 6.600 kr. 

HR Legal - NOCA

Mange organisationer oplever, at det kan være vanskeligt at holde sig opdateret, når også de daglige arbejdsmæssige udfordringer, GDPR-compliance og meget andet presser sig på. ”Ajour” seminarerne gør det let for dig at sortere i den voksende mængde af information om nye lovgivningstiltag og udviklingen i retspraksis mv. inden for det HR-juridiske område. 

På Ajour-seminarerne præsenterer og fortolker Norrbom Vindings rutinerede advokater og partnere den seneste udvikling i lovgivning og retspraksis på det HR-juridiske område og fokuserer derudover på trends og best practice inden for området. 

Ajour-konceptet justeres løbende efter input fra deltagerne for at optimere udbyttet af seminarerne mest muligt, og der er mulighed for feedback på konkrete problemstillinger. Det er derfor en unik mulighed for NOCAs medlemmer for at få adgang til den nyeste viden og best practice på HR-juraen med nogle af landet førerende eksperter på emnet samt at have indflydelse på hvilke temaer skal sættes på dagsordenen. 

Ajour består af tre seminarer (november, marts og juni) á 3 timers varighed.  

Seminarerne omfatter:  
• Fremsatte lovforslag og de nyeste love  
• De nyeste EU-regler, herunder væsentlige EU-domme  
• Aktuelle temaer inden for det HR-juridiske område ofte udvalgt efter input fra deltagerne – herunder helt aktuelt på dagen  
• Nyeste retspraksis – perspektiveret i forhold til de temaer, som afgørelserne berører 

Se Norrbom Vindings beskrivelse af Ajour-møderne her.

 

Vigtig information om tilmelding

Tilmelding kan kun ske her på NOCAs hjemmeside. Norrbum Vinding - NOCA

Fripladserne uddeles som ovennævnt til de ti første tilmeldte, derefter tilbydes 25 % rabat således at prisen for som NOCA-medlem er:
NOCA medlemspris: 4.950 kr. Normalpris: 6.600 kr. 
Efter din tilmelding vil du efter et par dage modtage besked fra NOCA med praktiske informationer fx. hvilke datoer du ønsker at deltage m.m.

Seminarerne afholdes både i Aarhus/ KBH / Teams. Du kan læse mere om hvilke datoer, der er mulige at tilmelde sig hus Norrbom Vindin her. Du finder en grundigere beskrivelse af Ajour-møderne her.

 

 
Network of Corporate Academies

Bliv en del af Danmarks førende HR netværk og skab øget værdi i egen organisation!

Log på

For at logge ind på NOCA.dk, skal du som NOCA medlem, benytte den mail adresse du har opgivet i NOCA, som brugernavn og der ud over det tilsendte kodeord. Har du problemer med at logge ind, kontakt da venligst webmaster på: noca@noca.dk
Glemt adgangskode? Klik her.