Kommende Aktiviteter

Det gode ledelsesudviklingsprogram (Online)

09. marts 2021
kl. 09.00 - 11.30  

Et godt ledelsesudviklingsprogram er en af HR’s kerneydelser. Programmernes hensigt er i al sin enkelthed at understøtte vores ledere i udvikling af organisationen igennem alt fra undervisning, træning, samtale og mentorships. Ofte struktureres selve HRs ydelse i koncepter, der sikrer en klar leverancestruktur, og ikke mindst en stærk forankring og alignment af ledelsesværdier på tværs af organisationen.

Leadership development - NOCA

På trods af en ofte gennemarbejdet struktur rummer ledelsesudviklingsprogrammerne dog ofte mange udfordringer, og digitalisering og kontinuerlig forandring af forretningsstrukturer og forretningsstrategi gør ikke opgaven lettere. På dette NOCA-møde tager vi pulsen på ledelsesudviklingsprogrammerne i 2021. 

Foruden at kigge på det overordnede rammer for ledelsesudviklingsprogrammerne vil vi på mødet også se nærmere på: 

  • Hvordan vi kan indlejre ledelsestræning i det daglige ledelsesarbejde
  • Hvordan vi kan involvere leders leder og/eller flere ledelseslag
  • Hvordan vi kan effektmåle et ledelsesudviklingsprogram
  • Hvordan vi udnytter nye digitale muligheder til udviklingen af vores ledere

Oplægsholdere:

Ane Gudmand Persson - NOCA

Ane Gudmand Persson er programleder for Region Hovedstadens interne ledelsesudviklingsprogram. Programmet er målrettet ledere og før-ledere på hospitaler mv.. Programmet står på en grundtanke om, at ledelsesudvikling skal ske så tæt på hverdagen som muligt og mens lederne løser deres opgaver. Region Hovedstaden har i alt ca. 46.000 ansatte.

Anne Katrine Ahlefeldt-Laurvig - NOCA

Anne Katrine Ahlefeldt-Laurvig er Head of Global Talent & Leadership Development hos Novo Nordisk og ansvarlig for forretningens ledelsesudviklingsprogrammer. Anne Katrine vil på dette møde give et indblik i, hvordan man arbejder med ledelsesudvikling i Novo Nordisk. Der vil, ved dette oplæg, især blive lagt vægt på at dele erfaringer og refleksioner omkring virtuel ledelsesudvikling.

Magnus Larsson - NOCA

The Challenges of Leadership Development Programs – from an academic perspective

Magnus Larsson, Associate Professor, PhD, CBS.

Magnus has studied organizational and leadership development for more than 25 years at both Lund University and Copenhagen Business School. In his research Magnus has a focus on leadership in everyday organizational practice, and the role of leadership processes in innovation, change and development. At this event Magnus will share insights from resent research studies exploring strategically oriented leadership development programs. (The presentation will be in English)

Lige her kan du kan læse meget mere om NOCAs tema ‘Learning and Development‘!
Network of Corporate Academies

Bliv en del af Danmarks førende HR netværk og skab øget værdi i egen organisation!

Log på

For at logge ind på NOCA.dk, skal du som NOCA medlem, benytte den mail adresse du har opgivet i NOCA, som brugernavn og der ud over det tilsendte kodeord. Har du problemer med at logge ind, kontakt da venligst webmaster på: noca@noca.dk
Glemt adgangskode? Klik her.