Kommende Aktiviteter

Forskningens Døgn: Arbejdsidentitet, Engagement og Arbejdsstress (Online)

24. april 2023
kl. 13.30 - 15.00  CET

Arbejdsidentitet gør forskellen for engagement og arbejdsstress i organisationer

I nogle organisationer er der et højt engagement og arbejdsstressen er lav, mens det i andre mange organisationer er lige omvendt.

Cirka 70 procent af medarbejderne føler sig ikke engageret i deres arbejde, og 44 procent af medarbejderne bliver hvert år ramt af arbejdsrelateret stress og tristhed. Disse tal har ikke rigtig ændret sig i de seneste 10 år, men hvad kan vi gøre ved det som organisationer og HR-professionelle?

Deltag i dette webinar hvis du vil have viden og værktøjer til, hvordan du og din organisation kan ændre på jeres tal. På webinaret vil Billy Adamsen, lektor og forskningsleder indenfor arbejdsidentitet, præsentere sin forskning, der viser, at foruden arbejdsmiljøet (ledelse og organisationsformer) så kan en stærk (og sund) arbejdsidentitet give en person mere engagement og et lavere stressniveau. Men hans forskning viser også, at ens arbejdsidentitet kan spille en betydelig rolle i (u)balancen mellem arbejdsliv og fritidsliv.

Du vil på dette NOCA-webinar blive klogere på:

  • Hvordan man kan forstå sin egen arbejdsidentitet
  • Hvordan man kan forstå og skabe balance mellem ens personlige identitet og arbejdsidentitet.
  • Hvordan man som organisation kan forholde sig til arbejdsidentitetens effekter på bl.a. engagement og arbejdsstress

Arbejdsidentitet kan have stor betydning for en persons trivsel og tilfredshed på arbejdet, da det kan påvirke deres følelse af formål, betydning og selvopfattelse.

En svag eller negativ arbejdsidentitet kan føre til følelsen af frustration, mismod og manglende motivation, mens en stærk arbejdsidentitet kan føre til følelsen af stolthed og tilknytning til opgaverne og arbejdspladsen. En stærk arbejdsidentitet kan dog også blive usund, så hvis du vil have viden om, hvordan din organisation kan rekruttere og pleje stærke og sunde arbejdsidentiteter, så deltag i dette webinar.

 

Billy Adamsen

er lektor på Zealand og forskningsleder for forskningsprojektet Talent Lab for Ledelse og Arbejdsidentitet på Zealand i Slagelse. Han er eksamineret stresscoach og har sideløbende med sin akademiske karriere og forskning i mere end 25 år coachet og rådgivet ledere og medarbejdere om deres arbejdsliv, job match, arbejdsstress, præstation, ledelse og karriere. Billy er desuden forfatter af bogen ’Demystifying Talent Management: A Critical Approach to the Realities of Talent Management.’, medforfatter af bogen ‘Managing Talent’ og har senest skrevet bogen ’Forstå din arbejdsidentitet’.

Læs mere om NOCA temaet Learning and Development her!
Network of Corporate Academies

Bliv en del af Danmarks førende HR netværk og skab øget værdi i egen organisation!

Log på

For at logge ind på NOCA.dk, skal du som NOCA medlem, benytte den mail adresse du har opgivet i NOCA, som brugernavn og der ud over det tilsendte kodeord. Har du problemer med at logge ind, kontakt da venligst webmaster på: noca@noca.dk
Glemt adgangskode? Klik her.