Kommende Aktiviteter

Erfaringsdeling med KIRKBI – Digitalisering af HR

02. november 2023
kl. 10.00 - 11.00  CET

I forbindelse med vores samarbejde med CatalystOne er vi glade for at kunne invitere dig til en spændende online talk om digitalisering af HR, præsenteret af Marie Juelshøj, Director og Head of HR Shared Service Center i KIRKBI. Det her er must for HR-fagfolk, der ønsker at dykke ned i digitaliseringsprocesser og erfaringsdeling fra en spændende og kompleks virksomhed i det jyske.

  • Marie Juelshøj deler sin erfaring med digitalisering af HR i KIRKBI. Hvorfor digitalisering af HR i KIRKBI? Hvorfor nu? Hvad gjorde vi i processen? Herunder indblik i brug af interessentgrupper, stakeholder management, noget af alt dét, der er svært, det opståede projektkoncept HR Fun, samarbejdet med CatalystOne, og vigtigheden af godt samarbejde med IT og projektledelse i det hele taget.
  • Diskussion og spørgsmål fra deltagerne om digitaliseringens udfordringer og muligheder i HR.

Dette er en enestående mulighed for at lære fra en dedikeret leder og administrativ ekspert, der har en stærk track record med at optimere processer og arbejdsgange i organisationer.

Marie Juelshøj er Director og Head of HR Shared Service Center hos KIRKBI. Hun har mere end 15 års erfaring i sit felt og er kendt for sit engagement og dedikation som HR-leder og administrativ ekspert. Marie har en kandidatgrad i it, kommunikation og organisation fra Aarhus Universitet og har over årene specialiseret sig mere dybdegående i projektledelse, it- og driftsprocesser. Hun har stor erfaring med at opbygge HR shared services på tværs af geografi og funktioner i tre forskellige virksomheder. Marie har været central i samarbejdet med CatalystOne og den fælles indsats for at digitalisere HR i KIRKBI.

Vi ser frem til at byde dig velkommen til en spændende og informativ session.

Tilmeld dig dette spændende arrangement og bliv inspireret af Maries indsigt og ekspertise inden for HR-digitalisering. Vi ser frem til at byde dig velkommen til en spændende og informativ session.

 

Marie Juelshøj

Marie er Director og Head of HR Shared Service Center hos KIRKBI. Hun har mere end 15 års erfaring i sit felt og er kendt for sit engagement og dedikation som HR-leder og administrativ ekspert. Marie har en kandidatgrad i it, kommunikation og organisation fra Aarhus Universitet og har over årene specialiseret sig mere dybdegående i projektledelse, it- og driftsprocesser. Hun har stor erfaring med at opbygge HR shared services på tværs af geografi og funktioner i tre forskellige virksomheder. Marie har været central i samarbejdet med CatalystOne og den fælles indsats for at digitalisere HR i KIRKBI.
Network of Corporate Academies

Bliv en del af Danmarks førende HR netværk og skab øget værdi i egen organisation!

Log på

For at logge ind på NOCA.dk, skal du som NOCA medlem, benytte den mail adresse du har opgivet i NOCA, som brugernavn og der ud over det tilsendte kodeord. Har du problemer med at logge ind, kontakt da venligst webmaster på: noca@noca.dk
Glemt adgangskode? Klik her.