Kommende Aktiviteter

Feedback Gentænkt (hos BESTSELLER i Aarhus)

01. februar 2018
kl. 09.00 - 13.00  

– vi gentænder Skærmbillede 2017-09-19 kl. 12.10.26 i professionel feedbackSkærmbillede 2017-09-19 kl. 11.30.34

Feedback er for mange blevet et udbrændt ord, der leder tankerne hen på tørlagt kommunikation. På netværksmødet den 1. februar 2018 GENtænker UKON feedback i samarbejde med BESTSELLER.

UKON bidrager med dugfriske videns-vinkler på feedbak, og BESTSELLER stiller op med praksiserfaringer om det konkrete arbejde med ledelsesfeedback.  

Formiddagen gør op med en række ikke-underbyggede og forældede forståelser, som gør feedback trættende og mislykket. Forståelserne skal dog ikke smides ud – de bedste skal genbruges, vores tænkning skal opdateres og metoder og begreber må skærpes for at vi kan finde ny gnist og ambition i arbejdet med feedback i organisationer.

Netværksmødet giver dig et feedbackboost med afsæt i præsentation og fælles udvikling af modeller til professionel feedback. Undervejs inddrages erfaringer fra både BESTSELLER og jer som deltagere således, at vi sammen kan diskutere de nyeste findings på området.

Ambitionen er, at disse ”take-aways” kan katalysere ny energi på arbejdet med feedback i egen organisation.

Vi slutter af med sandwich og networking

Hvornår?                                 
Torsdag den 1. februar 2018            
Kl. 9.00 til 13.00                                     
hej
Hvor?
BESTSELLER
Inge Lehrmanns Gade 2
8000 Aarhus
hej

 

°°°   °°°   °°°   °°°   °°°   °°°   °°°   °°°   °°°   °°°   °°°   °°°   °°°   °°°   °°°   °°°   °°°   °°°   °°°°   °°°   °°°   °°°   °°°   °°°   °°°   °°°   °°°   °°°   °°

Dette netværksmøde afholdes både på Sjælland og i Jylland
Temaet for mødet – og den del af mødet, som UKON står for – vil være den samme på netværksmødet den 4. december 2017 hos CPH Lufthavn, men i sagens natur vil virksomhedscasen være forskellig i forhold til CPH Lufthavn i København og BESTSELLER i Aarhus. Der er lagt op til to spændende møder om et utroligt vigtigt tema, idet feedback og det at skabe en feedback kultur i vore organisationer står højt på manges agenda.

°°°   °°°   °°°   °°°   °°°   °°°   °°°   °°°   °°°   °°°   °°°   °°°   °°°   °°°   °°°   °°°   °°°   °°°   °°°°   °°°   °°°   °°°   °°°   °°°   °°°   °°°   °°°   °°°   ° 

Lær mere om Learning and Development lige her!
Network of Corporate Academies

Bliv en del af Danmarks førende HR netværk og skab øget værdi i egen organisation!

Log på

For at logge ind på NOCA.dk, skal du som NOCA medlem, benytte den mail adresse du har opgivet i NOCA, som brugernavn og der ud over det tilsendte kodeord. Har du problemer med at logge ind, kontakt da venligst webmaster på: noca@noca.dk
Glemt adgangskode? Klik her.