Kommende Aktiviteter

Feedback Gentænkt (hos CPH Lufthavn i København)

04. december 2017
kl. 09.00 - 13.00  

Feedback NOCA– vi gentænder Skærmbillede 2017-09-19 kl. 12.10.26 i professionel feedback – Feedback Gentænkt

Feedback er for mange blevet et udbrændt ord, der leder tankerne hen på tørlagt kommunikation. På netværksmødet den 4. december GENtænker UKON feedback i samarbejde med CPH Lufthavn.

UKON bidrager med dugfriske videns-vinkler på feedback, og CPH Lufthavn stiller op med praksiserfaringer om det konkrete arbejde med ledelsesfeedback.  

Formiddagen gør op med en række ikke-underbyggede og forældede forståelser, som gør feedback trættende og mislykket. Forståelserne skal dog ikke smides ud – de bedste skal genbruges, vores tænkning skal opdateres og metoder og begreber må skærpes for at vi kan finde ny gnist og ambition i arbejdet med feedback i organisationer.

Netværksmødet giver dig et feedbackboost med afsæt i præsentation og fælles udvikling af modeller til professionel feedback. Undervejs inddrages erfaringer fra både CPH og jer som deltagere således, at vi sammen kan diskutere de nyeste findings på området.

Ambitionen er, at disse ”take-aways” kan katalysere ny energi på arbejdet med feedback i egen organisation.

Vi slutter af med sandwich og networking

Hvornår?                                 
Mandag den 4. december 2017            
Kl. 9.00 til 13.00                                     
hej
Hvor?
CPH Lufthavn 
Lufthavnsboulevarden 6
2770 Kastrup
hej

°°°   °°°   °°°   °°°   °°°   °°°   °°°   °°°   °°°   °°°   °°°   °°°   °°°   °°°   °°°   °°°   °°°   °°°   °°°°   °°°   °°°   °°°   °°°   °°°   °°°   °°°   °°°   °°°   °°

Dette netværksmøde afholdes både på Sjælland og i Jylland

Temaet for mødet – og den del af mødet, som UKON står for – vil være den samme på netværksmødet den 1. februar 2018 hos BESTSELLER, men i sagens natur vil virksomhedscasen være forskellig i forhold til CPH Lufthavn i København og BESTSELLER i Aarhus. Der er lagt op til to spændende møder om et utroligt vigtigt tema, idet feedback og det at skabe en feedback kultur i vore organisationer står højt på manges agenda.

°°°   °°°   °°°   °°°   °°°   °°°   °°°   °°°   °°°   °°°   °°°   °°°   °°°   °°°   °°°   °°°   °°°   °°°   °°°°   °°°   °°°   °°°   °°°   °°°   °°°   °°°   °°°   °°°   ° 

 

Læs mere her om ‘Learning and Development‘.
Network of Corporate Academies

Bliv en del af Danmarks førende HR netværk og skab øget værdi i egen organisation!

Log på

For at logge ind på NOCA.dk, skal du som NOCA medlem, benytte den mail adresse du har opgivet i NOCA, som brugernavn og der ud over det tilsendte kodeord. Har du problemer med at logge ind, kontakt da venligst webmaster på: noca@noca.dk
Glemt adgangskode? Klik her.