Kommende Aktiviteter

Forsvarets digitale rejse – Robotter i fremtidens HR

Kom og få et indblik i et digitalt, militært eksperimentarium når Forsvarsministeriets Personalestyrelse præsenterer deres bud på operationelle værktøjer til digital udvikling ved hjælp af robotter i HR.

 

Både den offentlige og private sektor er for øjeblikket opslugt i en massiv, digital transformation, der revolutionerer måden virksomheder og organisationer ledes, organiseres og møder deres kunder på. HR’s plads i denne revolution ses både direkte og indirekte – for hvordan sørger vi for at udnytte de muligheder digitaliseringen giver for at udvikle HR på og hvad bliver HR’s nye rolle i forhold til resten af organisationen?

Mange virksomheder og organisationer er allerede godt i gang med denne udvikling, men der er også mange som først lige er begyndt. Et eksempel på en organisation som er godt i gang med denne udvikling er Forsvarsministeriets Personalestyrelse (FPS). Siden oprettelsen som styrelse under Forsvarsministeriet i 2013 har de nemlig gennemgået en større forretningstransformation.

Transformationen har ikke blot fokuseret på at indføre nye processer og digitale løsninger, for at hente provenuer dikteret udefra, men i højere grad på en organisatorisk opbygning og udvikling, der er baseret på en eksperimenterende/ legende tilgang, hvor kunden er i centrum – her ved brugen af robotter i HR.

Udviklingen er ikke sket fra den ene dag til den anden, men har krævet flere organisatoriske udviklinger, alternative tilgange og ikke mindst hårdt arbejde. Rejsen er ikke slut – tværtimod.

FPS leverer HR ydelser til forsvarsministeriets koncern af 24.000 ansatte og deres mål er at være statens bedste og mest effektive HR-organisation. FPS’s kunders behov ændres hele tiden, og deres forventninger til service og den rolle, som de skal indtage, ændrer sig også.  Det betyder, at deres praksis skal udvikles og løbende justeres, og som en ambitiøs organisation ser de gerne, at de er med til at udvikle både ’best practice’ og ’next practice’.

På mødet vil Forsvaret dele deres erfaringer med at eksperimentere med kombinationer af procesoptimering, nye digitale arbejdsmetoder og udfordringerne med opnåelse af den nødvendige organisatoriske agilitet og gevinstrealiseringer.

Læs ligeledes denne spændende helsidesannonce fra Deloitte omkring forsvaret digitalisering – læs den her

Lær mere om Learning and Development her!
Network of Corporate Academies

Bliv en del af Danmarks førende HR netværk og skab øget værdi i egen organisation!

Log på

For at logge ind på NOCA.dk, skal du som NOCA medlem, benytte den mail adresse du har opgivet i NOCA, som brugernavn og der ud over det tilsendte kodeord. Har du problemer med at logge ind, kontakt da venligst webmaster på: noca@noca.dk
Glemt adgangskode? Klik her.