Kommende Aktiviteter

Fra strategi til kultur og adfærd gennem involvering og gamification

25. oktober 2017
kl. 10.00 - 14.00  

Står du og din organisation overfor, er midt i, eller i gang med at følge op på en forandringsproces hvor nøgleord som strategi, kultur og adfærd har været omdrejningspunkt, så gå ikke glip af dette spændende NOCA netværksmøde hos ATP, hvor involvering og gamification vil være omdrejningspunkt!

gamification
Mange organisationer forbløffes over, at væsentlige dele af deres strategi aldrig bliver realiseret. Eller at ønskede kulturforandringer og adfærdsændringer ikke materialiserer sig i hverdagens praksis. Kæden fra intention over opstart og implementering til forankring og resultater er ofte svag eller ligefrem knækket. Nogle gange kan der nemlig være langt fra strategi og store visioner til adfærd og trivsel i en travl hverdag.

På netværksmødet vil du få mulighed for at høre om, samt gå i dialog omkring:

• ATPs arbejde med at styrke sammenhængen mellem strategi og hverdag, og bestræbelserne på at sikre, at kulturen bliver en medspiller frem for en modspiller.
• Hvordan ATP engagerer deres 2600 medarbejdere på tværs af landet i en involverende proces designet i samarbejde med Workz. Vi ser nærmere på både procesdesignet samt de anvendte værktøjer og metoder, der bl.a. er inspireret af gamification og design thinking.

På netværksdagen vil du kunne møde:

• Mette Lilleøre, Sektionschef, ATP, Strategisk Kompetenceudvikling
• Trine Gadegaard, Chefkonsulent, ATP, Strategisk Kompetenceudvikling
• Ask Agger,CEO, Workz

Hvornår?
25. oktober 2017
Kl. 10 – 14  

Hvor?
ATP
Kongens Vænge 8
3400 Hillerød

Kom og vær med til et spændende NOCA temamøde, hvor vi får input fra både ATP og Workz, og ikke mindst for lejlighed til at diskutere de udfordringer mange af os står over for, når det kommer til, hvordan vi får strategien til at leve i organisationen; her igennem involvering og gamification.

 

Vil du vide mere om NOCAs tema ‘Learning and Development‘?
Network of Corporate Academies

Bliv en del af Danmarks førende HR netværk og skab øget værdi i egen organisation!

Log på

For at logge ind på NOCA.dk, skal du som NOCA medlem, benytte den mail adresse du har opgivet i NOCA, som brugernavn og der ud over det tilsendte kodeord. Har du problemer med at logge ind, kontakt da venligst webmaster på: noca@noca.dk
Glemt adgangskode? Klik her.