Kommende Aktiviteter

Fremtidens HR – Hvad kommer efter E-læring?

03. september 2024
kl. 09.00 - 12.00  CET

Er du klar til at udforske fremtiden inden for onboarding og kompetenceudvikling?

NOCA inviterer dig til et spændende ideation-event i samarbejde med Virsabi, eksperter i virtual, augmented, mixed reality (VR/AR/MR) og spatial computing (Apple Vision Pro). Virsabi har i dag kunder som f.eks. Red Bull, DSB, Mærsk og Carlsberg.

Hvad kan du forvente?

Udover at det er et af NOCAs højest scorende events – nu med et nyt twist – så kan du forvente:

  1. Hands-on med VR

Prøv VR-brillerne og træd ind i det virtuelle træningsunivers. Prøv på egen krop hvordan virtuel træning i f.eks. konflikthåndtering (soft skills) og pallepakning (hard skills)  opleves og føles sammen med de andre nysgerrige deltagere.

  1. Inspirerende best practice cases

Hør om cases fra forskellige industrier og træningsformer fx hvordan Finansforbundet anvender VR til kompetenceudvikling ved at simulere samtaletræning virtuelt.

  1. Ideation workshop og videndeling

Udforsk teknologiernes potentiale inden for bl.a. onboarding og kompetenceudvikling og del jeres nye ideer og perspektiver i gruppen, så I også inspirerer hinanden.

Hvor?

Virsabi, sidebygningen til Odd Fellow Palæet, Kbh K.

Deltag i dette anderledes event, hvor du kan lege med og udforske hvordan fremtidens HR kan se ud i din organisation. Vi har kun plads til 30 deltagere, så skynd dig at sikre din plads.

Vi ser frem til at byde dig velkommen til en dag fyldt med inspiration, grin og nytænkning!

 

Oplægsholdere og værter

Oplægsholdere

Briddi Escherich

Briddi Escherich, Teamleder og seniorkonsulent, Finansforbundet

Relation og kommunikation har været et fokus for Briddi i mange år. Som udvikler af uddannelser og kurser samt underviser, særligt for tillidsvalgte, er dynamik mellem mennesker en passion for Briddi.

Samtaler kan styrke eller svække vores relationer, og vi kan altid blive bedre til at relatere som mennesker.

Træning af svære samtaler har Finansforbundet gode erfaringer med at flytte ind i VR for at få følelserne med i læringen.

Michael Harboe

Michael Harboe, CEO og Strategic Advisor, Virsabi ApS

Siden 2016 har Michael været en visionær pionér inden for XR-teknologier og været med til at skubbe grænser for nationale og internationale virksomheder og organisationer i deres arbejde med udviklings-, trænings- og onboarding-processer. 

Med sin rolle som rådgiver og ekspert i digital transformation er han dedikeret til at udforske og udfordre potentialet i digitale værktøjer og teknologier med et holistisk perspektiv, der prioriterer både økonomisk effektivitet og bæredygtighed.

Michael er ofte Key Note speaker på events på tværs af brancher, hvor innovation og fremtidens teknologier er i fokus.

Værter

Nadja Jul Dahl, Strategic Advisor, Virsabi ApS

Nadja har ekspertise i at skabe forbindelse mellem engagerende XR-oplevelser og målbare forretningsresultater ved at skabe effektiv læring og kompetenceudvikling via innovation. 

Nadja leder projekter, workshops og inspirerende idésessioner for førende og globale virksomheder og organisationer, der ønsker at tage skridtet ind i fremtidens HR-landskab for at opnå mærkbar forretningsværdi.

Hun har et skarpt øje for at identificere, hvordan XR-teknologier kan tilpasses og optimeres for at opnå specifikke lærings- og udviklingsmål.

Andreas Arentoft, Senior Network Advisor, NOCA

 I sin rolle som Senior Network Advisor i NOCA fokuserer Andreas på at skabe transformative oplevelser og forbindelser blandt medlemmerne.

Hans passion er at bygge broer mellem forskellige perspektiver for at udvikle HR, fremtidens arbejde og vores samfund.

Som HR-professionel har Andreas arbejdet med en bred vifte af HR-områder, herunder rekruttering, strategisk HR og ledelsesudvikling, primært inden for den offentlige sektor. Han er cand.scient.pol. fra Københavns Universitet.
Network of Corporate Academies

Bliv en del af Danmarks førende HR netværk og skab øget værdi i egen organisation!

Log på

For at logge ind på NOCA.dk, skal du som NOCA medlem, benytte den mail adresse du har opgivet i NOCA, som brugernavn og der ud over det tilsendte kodeord. Har du problemer med at logge ind, kontakt da venligst webmaster på: noca@noca.dk
Glemt adgangskode? Klik her.