Kommende Aktiviteter

Future of Work (Online)

22. marts 2021
kl. 08.30 - 09.30  

Arrangementet er fuldt booket og lukket for tilmelding

I samarbejde med Ledernes KompetenceCenter retter vi på mødet fokus mod fire vigtige fremtidsscenarier, som organisationens ledere skal orientere sig mod.

Inspirationsmødet tager udgangspunkt i ledelse og lederen og er derfor relevant for både ledere og HR-professionelle, som understøtter lederne i organisationen.

Mange taler om, at der er et paradigmeskifte i gang. Vi omfavner agilitet, disruption, digitalisering, kunstig intelligens, selvledende organiseringer og en hel ny ledelseskultur og måde at arbejde på. Deloitte, McKinsey og Forbes har dokumenteret forandringerne igennem de seneste år. Men hvad skal du lytte efter lige nu?

Ledelsesekspert og forfatter til to roste ledelsesbøger, Erik Korsvik Østergaard, giver dig indblik i, hvad der rører sig lige nu og fokuserer specifikt på fire områder, som er værd at holde øje med og eksperimentere med, hvis du som leder vil orientere dig mod fremtiden.

Hør om fire vigtige trends

  • Disruption rammer brancher, der har en langsom og træg kerneproces, og som er højregulerede. Vi møder nu den anden bølge af disruption og oplever, at virksomheder derfor eksperimenterer med selvledelse og agilitet i en grad, vi ikke har set før. Og det går stærkt!
  • Vi kommer til at se mikrosamfund i virksomhederne. Teams med egne ”dialekter”, slang og egne måder at arbejde på. Grupper som giver os mulighed for at blive anerkendt og inddraget og som giver os fællesskab, tilhørsforhold og sociale relationer.
  • Selvledelse får en ny betydning. Vi kommer i endnu højere grad til at tage ansvar for vores eget liv og ikke blot være en ressource i en virksomhed. Vi søger efter mening og mental balance, og vi er parate til at skifte job og karriere flere gange end hidtil for at få det. Måske kommer vi til at arbejde mindre – og mere fleksibelt? Måske har vi flere jobs på samme tid?
  • Software, Internet of Things og kunstig intelligens træder nu ind i ledelsen med fuld kraft og bliver en del af samarbejdet og kulturen i teams. Det kommer til at hjælpe os med at se blinde vinkler og blive endnu bedre kolleger og mennesker for hinanden. Samtidigt er der både juridiske og etiske problemer, som vi skal håndtere.

Erik Korsvik Østergaard - NOCA

Erik Korsvik Østergaard har over 15 års erfaring med ledelse og udvikling af organisationer både som rådgiver, afdelings- og projektleder. Han er forfatter til bøgerne ”The Responsive Leader” og ”Teal Dots in an Orange World”. Han er fremtidstænker, podcasthost, en efterspurgt foredragsholder og er uddannet ingeniør og med en efterfølgende EBA i cross-cultural project management.

Tilmelding er gratis og sker via Ledernes KompetenceCenter. Som deltager får du tilsendt login og tilgår inspirationsmødet via din PC eller tablet.
Network of Corporate Academies

Bliv en del af Danmarks førende HR netværk og skab øget værdi i egen organisation!

Log på

For at logge ind på NOCA.dk, skal du som NOCA medlem, benytte den mail adresse du har opgivet i NOCA, som brugernavn og der ud over det tilsendte kodeord. Har du problemer med at logge ind, kontakt da venligst webmaster på: noca@noca.dk
Glemt adgangskode? Klik her.