Kommende Aktiviteter

God offentlig ledelse i mellemrummet

12. marts 2024
kl. 09.00 - 10.00  CET

Offentlig ledelse er en kompleks disciplin, der konstant udfordres af særlige vilkår og komplekse problemstillinger. Vi bevæger os ind i mellemrummet, hvor tværgående og fælles ledelse kræves, og hvor vores ledere skal besidde flerdimensionelle kompetencer.

Deltag i dette webinar hvor Jette Runchel vil tage udgangspunkt i bogen ’God Offentlig ledelse’, som hun er medforfatter til. NOCA inviterer dig til at udforske grænsefladen mellem afdelinger, fagområder og organisationer. Det er her, de udefinerede opgaver og komplekse problemer findes, og som kræver løsninger og svar. Men, som vi alle ved, er der konstante kræfter, der trækker vores fokus væk fra mellemrummet.

Hvordan kan vores ledere navigere i deres eget område, medarbejdere og ledelsesrum uden at miste det store billede af syne? Hvordan kan de retfærdiggøre prioriteringen af mellemrummet i en travl hverdag, hvor egen præstation konstant måles? Dette er udfordringer, der kræver tydelig og effektiv offentlig ledelse på alle niveauer.

Webinaret vil udforske nøgletemaer som:

  • Offentlig ledelse: Hvad er på spil?
  • Mellemrummet i ledelse
  • Ledelse, kompetence & kapacitet
  • Betydningen af ledelse og hvorfor vi skal tale om det
  • Ledelseskæden og grænsekrydsende opgaver
  • Topledelsens rolle i ledelse i mellemrummet

Hvorfor deltage? Offentlig ledelse spiller en afgørende rolle for medarbejdernes trivsel og organisationens opgaveløsning, især når det kommer til at sikre tværgående samarbejde til gavn for borgerne. I en verden præget af stigende kompleksitet er ledelse essentiel, og dette webinar undersøger, hvordan mellemrummet kan være en afgørende faktor i denne sammenhæng.

Vi opfordrer dig til at lade dig inspirere, forstyrre, irritere, provokere, påvirke – og derefter gribe fat i det, der giver mening i din kontekst med jeres konkrete udfordringer.

Webinaret er relevant for topledere, ledere og HR-medarbejdere, der arbejder i det offentlige eller som er nysgerrige på det spændingsfelt, som offentlig ledelse befinder sig i.

Køb bogen med NOCA-rabat: Køb bogen ‘God offentlig ledelse i mellemrummet’ med 30% rabat ved brug af koden noca24 her: God offentlig ledelse i mellemrummet – Dansk Psykologisk Forlag (dpf.dk)

Jette Runchel 

Jette har en baggrund som kommunaldirektør, har været ledelsesambassadør udpeget af Regeringen, Danske Regioner og KL fra 2020 til 2021, er præsident for Dansk Røde Kors og har arbejdet med ledelse i praksis gennem mere end 30 år på alle ledelsesniveauer.

Læs mere om NOCA temaet Organisational Development and Design her!
Network of Corporate Academies

Bliv en del af Danmarks førende HR netværk og skab øget værdi i egen organisation!

Log på

For at logge ind på NOCA.dk, skal du som NOCA medlem, benytte den mail adresse du har opgivet i NOCA, som brugernavn og der ud over det tilsendte kodeord. Har du problemer med at logge ind, kontakt da venligst webmaster på: noca@noca.dk
Glemt adgangskode? Klik her.