Kommende Aktiviteter

Hvem passer på chefen? (Fysisk)

10. september 2024
kl. 09.00 - 10.30  CET

Lederes trivsel er et hjemløst problem… Der er alt for lidt fokus på lederes arbejdsmiljø og trivsel. Det skal der laves om på!

Der er mange forventninger til lederne. De skal kunne det hele, vide det hele og være der for sine medarbejdere, så der både sikres et godt arbejdsmiljø og gode resultater. På samme måde som at trivsel påvirker medarbejderens ydeevne, så påvirker trivsel også lederens kvalitet af ledelse. Lederen skal kunne holde hovedet koldt og bevare overblikket, mens der kommer pres både oppefra, nedefra og udefra. Hvem passer så på chefen, når chefen skal passe på det hele?

Deltag i dette morgenmøde, hvor Louise Dinesen og Lill Palmblad vil dykke ned i deres seneste bogudgivelse, ‘Hvem passer på chefen?’. Her vil der blive sat fokus på, hvordan man kan styrke lederes trivsel og arbejdsmiljø. 

*No-show fee: 450 DKK ved afmelding efter 8. september kl. 12:00. Yderligere oplysninger se nedenfor.

På dette morgenmøde vil vi dykke ned i følgende fokusområder:

  • Faktorer der belaster arbejdsmiljøet for ledere – og hvilke faktorer, der beskytter mod disse.
  • Vægten – en grundmodel i psykisk arbejdsmiljø
  • Hvorfor ledertrivsel er noget, vi skaber sammen
  • Strategisk forebyggelse af mistrivsel.

Deltag i dette event, hvor Louise og Lill vil give input til, hvordan man bedst muligt kan støtte ledere og ruste dem endnu bedre til at udfylde deres afgørende rolle

 

Louise Dinesen
Louise Dinesen er erhvervs- og krisepsykolog og medstifter af den autoriserede arbejdsmiljørådgiver Better Worklife. Louise har speciale i højrisikoarbejdsmiljøer, kulturforandringer og ledelse under unikke betingelser. Hun er redaktør på tidsskriftet Erhvervspsykologi, og har udgivet Podcasten Lederhjerne og bøgerne ‘Kort og godt om kriseledelse’ og ‘Hvem passer på chefen – bogen om ledertrivsel’. Louise har i flere år været ekstern lektor på Københavns Universitet, og har været tilknyttet Forsvarsakademiet.

 

Lill Palmblad
Lill Palmblad er erhvervspsykolog og cand.psych.aut og er den anden medstifter af den autoriserede arbejdsmiljørådgiver Better Worklife. Hun er tidligere chef i Arbejdstilsynet og hendes specialer dækker ledelse og ledertrivsel, komplekse arbejdsmiljøsager, organisationers interne arbejdsmiljøarbejde, samt forebyggelse og håndtering af stress på både organisatorisk og individuelt niveau. Lill har udviklet viden og materialer på området for ledertrivsel, og rådgivere i dag ledere og ledergrupper om emnet.

Læs mere om NOCA temaet Learning and Development her!

No show fee

*Ved at tilmelde dig dette arrangement accepterer du samtidig NOCAs betingelser vedrørende no-show fee.

For at give flest medlemmer mulighed for at deltage på arrangementet samt for at sikre os mod madspild, har vi brug for at vide, om du deltager, så vi ellers kan give din plads til en anden.

Hvis du derfor afmelder dig efter fristen deadline 8. september kl. 12:00 eller ikke ankommer på dagen, vil du efterfølgende modtage en opkrævning på 450 DKK.

Skulle du blive forhindret, er du altid velkommen til at sende en kollega i dit sted og derved undgå at betale no-show fee. (Din kollega skal blot afhente dit navneskilt ved ankomst til arrangementet).
Network of Corporate Academies

Bliv en del af Danmarks førende HR netværk og skab øget værdi i egen organisation!

Log på

For at logge ind på NOCA.dk, skal du som NOCA medlem, benytte den mail adresse du har opgivet i NOCA, som brugernavn og der ud over det tilsendte kodeord. Har du problemer med at logge ind, kontakt da venligst webmaster på: noca@noca.dk
Glemt adgangskode? Klik her.