Kommende Aktiviteter

Hybride arbejdsformer – vores nye virkelighed

16. november 2023
kl. 09.00 - 10.30  CET

Fra fast fremmøde til fleksibel organisering

Hvordan ser fremtidens arbejdsplads ud? Deltag i dette webinar hvis du vil få en ide om det og klædes på til at navigere i fremtidens arbejdsliv – som allerede er her i dag.

I denne tid hvor traditionelle arbejdsstrukturer forandres hurtigt, er det afgørende for organisationer at forstå og imødekomme de centrale udfordringer, som findes og opstår ved at lede hybride og distribuerede arbejdsstyrker.

På vores webinar vil Rikke Lindenkilde præsentere, hvad disse udfordringer er og give konkrete bud på, hvordan vi bedst kan lede i denne nye arbejdsform.

Webinaret er baseret på bogen “Hybride Arbejdsformer”, som er skrevet for at inspirere og hjælpe ledere, organisationer og medarbejdere med at lykkes i en verden, hvor medarbejderne ikke nødvendigvis sidder sammen fysisk. Forfatterholdet bag bogen består af forskere, psykologer, konsulenter, ledere og medarbejdere, der har delt deres faglige indsigt og som har peget på relevante ledelsesmæssige fokusområder for fremtidige arbejdsformer.

Webinaret vil tage fat på væsentlige temaer som den enkeltes frihed, autonomi, produktivitet, fleksibilitet, fællesskaber, trivsel, sundhed og forståelsen af ‘et arbejde’.

Du vil få indsigt i bedste praksis og praktiske strategier, der kan implementeres for at skabe succesfulde hybride arbejdsformer.

 

Rikke Lindekilde

partner i LEAD og har arbejdet med ledelse af virksomheder og hybride enheder gennem mange år i eget konsulenthus, Lindekilde & Partners. Hun er udannet cand.psych.aut., erhvervspsykolog og ph.d. i global virtuel ledelse.

 

Læs mere om NOCA temaet Learning and Development her!
Network of Corporate Academies

Bliv en del af Danmarks førende HR netværk og skab øget værdi i egen organisation!

Log på

For at logge ind på NOCA.dk, skal du som NOCA medlem, benytte den mail adresse du har opgivet i NOCA, som brugernavn og der ud over det tilsendte kodeord. Har du problemer med at logge ind, kontakt da venligst webmaster på: noca@noca.dk
Glemt adgangskode? Klik her.