Kommende Aktiviteter

Komplekse beslutningsprocesser på videomøder

19. november 2018
kl. 15.00 - 17.00  CET

Flere og flere mødes på videomøde for at samarbejde og udvikle deres viden, projekt, team eller sig selv. Uanset formålet er der behov for at forbinde sig, samarbejde godt og ofte lave komplekse beslutningsprocesser på videomøder sammen.

Mange online møder er desværre præget af alt for megen monolog, for meget fokus på slides og for få og langsomme dialoger. Selv når teknikken og disciplinen er god, kan samarbejdet og evnen til at være uenige halte. Gode online beslutningsprocesser kræver maksimalt samspil og dialog: At både teknologi, relationer og deltagere faciliteres stærkt.

Gode beslutningsprocesser på videomøder - NOCA

Vær med på dette online dialogmøde, hvor vi afprøver en række teknikker til facilitering af supervision, sparring og gode beslutningsprocesser på videomøder. Der bliver meget få oplæg og rigelig mulighed for at afprøve og eksperimentere. Hvis du arbejder med online læring, distribuerede ledergrupper, supervision, coaching, facilitering eller videndeling, kan dette møde inspirere dig med en række nye teknikker.

Vi afprøver teknikkerne uden fiktive cases, og taler i stedet om vores egen kontekst og situation. Processerne bliver faciliteret, så du selv kan vurdere, hvor fortrolig du ønsker at være med dem, du kommer i dialog med. Mød således op med en passende åbenhed og vilje til at dele og lade sig overraske.

Vi forventer at afdække en række fælles HR-trends og udviklingsbehov i løbet af mødet. Den indsigt kan vi bruge i vores prioritering af nye NOCA aktiviteter. Derfor anbefaler vi, at alle, der ønsker at sætte et præg på NOCA’s fremtidige retning, form og indhold, deltager.

Hvis du ikke har deltaget i NOCA’s faciliterede videomøder før, skal du forvente at bruge ca. 10 minutter i ugen op til mødet på at forberede dig.

Vi ser frem til sammen at skabe et intenst, interaktivt og inspirerende videomøde!

Du kan lære mere her om NOCAs tema ‘Learning and Development‘.
Network of Corporate Academies

Bliv en del af Danmarks førende HR netværk og skab øget værdi i egen organisation!

Log på

For at logge ind på NOCA.dk, skal du som NOCA medlem, benytte den mail adresse du har opgivet i NOCA, som brugernavn og der ud over det tilsendte kodeord. Har du problemer med at logge ind, kontakt da venligst webmaster på: noca@noca.dk
Glemt adgangskode? Klik her.