Kommende Aktiviteter

Langtidsholdbar ledelsesudvikling

Den 5. april 2017 inviteres du til workshop inkl. frokost med byens garanteret bedste udsigt, når vi diskuterer langtidsholdbar ledelsesudvikling.

Københavns Lufthavne A/S er vært for dette arrangement, som vil bestå af lige dele erfaringsudveksling/diskussion og lige dele præsentation af vores store ledelsesudviklingstiltag for 2016-2018.

”LEAD THE WAY -The runway for strategy and leadership” er en unik kobling af forretningens strategiarbejde på den ene side, og et stort og obligatorisk anlagt stykke udviklingsarbejde på den anden.

I løbet af 2016 har HR Udviklingsafdelingen i tæt parløb med lufthavnens øverste ledelse identificeret de ledelseskompetencer, den adfærd og den ledelsesfilosofi, som er nødvendig for at realisere vores World Class Hub 2.0 strategi. Dette arbejde er fundamentet i et nyt Ledelsesprogram for alle ledere i CPH, som har til formål at sikre, at CPH bliver ledelsesmæssigt styrket for at kunne levere vores ambitiøse vækst strategi om at vokse til 40 mio. passagerer om året.

LEAD THE WAY programmet har udmøntet sig i tre ledestjerner, der guider alle vores ledere igennem 3 moduler i løbet af 2016-18.

Overskifterne for disse moduler er: Forandring starter med dig, Sætte, skabe og lede et vindende hold samt Lede end to end.

Glæd dig til en spændende præsentation, og en åbenhjertet diskussion om hvordan man sikrer realiseringen af en udviklingsinvestering af denne størrelse og skaber de nødvendige adfærdsændringer af lufthavnens langtidsholdbar ledelsesudvikling.

Hvornår:
5. april 2017
Kl. 10.00 – 14.00

Hvor:
Københavns Lufthavne A/S
Lufthavnsboulevarden 6
2770 Kastrup

 

Click here to learn more about the theme ‘Learning and development‘!
Network of Corporate Academies

Bliv en del af Danmarks førende HR netværk og skab øget værdi i egen organisation!

Log på

For at logge ind på NOCA.dk, skal du som NOCA medlem, benytte den mail adresse du har opgivet i NOCA, som brugernavn og der ud over det tilsendte kodeord. Har du problemer med at logge ind, kontakt da venligst webmaster på: noca@noca.dk
Glemt adgangskode? Klik her.