Kommende Aktiviteter

Ledelsesudvikling i Bestseller – og the Google way

31. maj 2016
kl. 10.00 - 14.00  

Dette møde er udelukkende for personer med det strategiske ansvar for kompetenceudvikling og udvikling af ledere

Ledelsesudvikling er en disciplin i stadig udvikling og presset af blandt andet tid og penge har vi måtte udvise kreativitet for til stadighed at optimere på denne.

 

Bestseller:

Bestseller A/S er en dansk virksomhed, som designer og sælger tøj fordelt på mere end 20 brands. Virksomheden omsætter for mere end 20 mia. kroner og beskæftiger mere end 15.000 medarbejdere på verdensplan, hvoraf de 3.300 arbejder i Danmark.

Det er nu 2 år siden Bestseller søsatte deres ledelsesudviklingsforløb over 10 moduler og til maj har det første hold færdiggjort hele udviklingsforløbet.
På dette møde vil Louise Sylvest, der er ansvarlig for Bestseller Academy, dels dele de erfaringer, som de første to år har givet, dels dele de overvejelser, som de selv har til forbedringspunkter, samt efterlyse gode ideer fra gruppen. Endvidere vil Louise drøfte de videre skridt, set i lyset af den nye indsigt alle deltagerne nu har i deres egne udviklingsbehov. Hvordan håndterer HR bedst denne udfordring?

På dette møde vil vil vi sætte fokus på tre hovedområder indenfor udvikling af ledere:
1. Hvordan sætter vi bedst muligt fokus på ledelsesopgaven i vore aktiviteter?
2. Hvordan arbejder vi bedst med det relationelle i lederudvikling?
3. Hvordan sikrer vi, at det lærte rent faktisk internaliseres, så det resulterer i den ønskede ændrede adfærd. What makes it stick?

Google:

Google har udviklet et koncept til udvikling af ledere, som hedder ”Search Inside Yourself”, og som siden 2007 har været en af de mest populære kurser i Googles interne uddannelsessystem. Efter at andre større virksomheder begyndt at efterspørge programmet, har Google skabt en not-for-profit organisation som certificerer personer til at undervise i dette koncept udenfor Google og Joakim Eriksson fra Conmoto gennemgik i 2015 denne certificeringsproces.

På mødet vil Joakim fortælle om dels forløbets teoretiske fundament, dels hvordan konceptet kan tænkes ind i udvikling af ledere. Et af konceptets tre teoretiske ben er Neuroscience, så herigennem trækker Joakims præsentation en et link til mødet i april hos Rambøll, hvor vi netop fokuserer på Neuroscience. Det er dog ikke en forudsætning for deltagelse i dette møde, at man også har været med hos Rambøll.

Kom og deltag i dialogen om, hvordan vi skaber den bedste ledelsesudvikling med fokus på både opgaven, relationerne og ikke mindst ”what makes it stick.”

Hvor og hvornår
Bestseller A/S
Inge Lehmanns Gade 2
8000 Aarhus C

31. maj 2016
Kl. 10.00 til 14.00

(Gæsteparkeringen på niveau -1)

 

Lær mere her om ‘Learning and Development‘.
Network of Corporate Academies

Bliv en del af Danmarks førende HR netværk og skab øget værdi i egen organisation!

Log på

For at logge ind på NOCA.dk, skal du som NOCA medlem, benytte den mail adresse du har opgivet i NOCA, som brugernavn og der ud over det tilsendte kodeord. Har du problemer med at logge ind, kontakt da venligst webmaster på: noca@noca.dk
Glemt adgangskode? Klik her.