Kommende Aktiviteter

Ledelsesudvikling på lederens hjemmebane

25. januar 2016
kl. 10.00 - 14.00  

Ledelsesudvikling i eget miljø!

Kom og hør om Maersk Drilling’s erfaring med at flytte ledelsestræning ud ombord på drilling riggen i ledernes eget miljø. Trænings-konceptet er baseret på korte teoretiske sessioner og efterfølgende coaching sessioner med mulighed for at transformere viden direkte og få feedback i konkrete daglige ledelses-situationer ombord. Desuden er konceptet bygget på et train-the-trainer princip, hvor det øverste ledelseslag kaskaderer ledelskonceptet til supervisor niveauet, og dermed bliver ansvarlig for den efterfølgende forankring.

De tre overordnede emner i konceptet er ”Lederen som rollemodel”, ”Team ledelse” og ”Kommunikation og Feedback”. Disse emner bliver gennemgået ved anvendelse af video-materiale med optagelse af daglige ledelsessituationer, få udvalgte teoretiske modeller og konkrete værktøjer der anvendes i one-o-one coaching sessioner, der strækker sig over seks dage.

Konceptet er blevet piloteret på to drilling rigge i november og Learning Teamet arbejder nu med at få pre- og post aktiviterne på plads, således at læringen bliver forankret i eksisternede processer og daglige opgaver. Her vil Maersk Drilling gerne have inspiration fra og udveksle erfaringer med andre NOCA medlemmer om hvordan dette er gjort i andre virksomheder.

Hvor og Hvornår?

Mandag den 25. januar 2016
Kl. 10.00 – 14.00

Maersk Drilling
Lyngby Hovedgade 85
2800 Kgs. Lyngby

 

Læs mere om ‘Learning and Development’ her!
Network of Corporate Academies

Bliv en del af Danmarks førende HR netværk og skab øget værdi i egen organisation!

Log på

For at logge ind på NOCA.dk, skal du som NOCA medlem, benytte den mail adresse du har opgivet i NOCA, som brugernavn og der ud over det tilsendte kodeord. Har du problemer med at logge ind, kontakt da venligst webmaster på: noca@noca.dk
Glemt adgangskode? Klik her.