Kommende Aktiviteter

Mikroforandringer (Online)

09. november 2021
kl. 09.00 - 11.00  CET

Små forandringer på arbejdspladsen kan virke ubetydelige, men har stor betydning for trivsel og motivation.  Mikroforandringer er de små, nære forandringer på arbejdspladsen, som potentielt kan ændre hverdagens struktur, de daglige rutiner eller relationerne til kollegerne. De kan virke ubetydelige og bliver derfor nemt overset, når de mere omfattende organisatoriske forandringsprocesser tiltrækker sig opmærksomheden.

De små forandringers betydning

På dette NOCA-møde sætter vi fokus på de små forandringers betydning i organisationen. Vi ser på hvilke mikroforandringer der eksisterer i organisationen og hvordan vi kan forandre dem. Og vi kigger på konsekvenser og muligheder for din organisation ved at forstå og arbejde med mikroforandringer.  

På mødet ser vi på:

  • Hvordan forstår vi organisationsforandringer fra medarbejdernes perspektiv?
  • Hvordan kan vi bruge viden om mikroforandringer til at skabe trivsel og motivation?
  • Hvilke konkrete værktøjer virker, når vi arbejder med mikroforandringer i organisationen

Signe Bruskin - NOCA

Signe Bruskin er ph.d i organisationsforandringer fra Copenhagen Business School, Stanford University og Frankfurt School of Finance and Management. Signe har i mere end 10 år arbejdet med organisationsudvikling som medarbejder og som leder. Som forsker har hun skrevet og modtaget priser for en række forskningsartikler om forandringer. Hun er forfatter til bogen ”Mikroforandringer” fra 2021, ekstern lektor ved Copenhagen Business School og stifter af enlighten ApS.

Dette arrangement vil løbende blive opdateret med nye oplægsholdere.

Du kan læse meget mere om NOCAs tema ‘Learning and Development’ her!
Network of Corporate Academies

Bliv en del af Danmarks førende HR netværk og skab øget værdi i egen organisation!

Log på

For at logge ind på NOCA.dk, skal du som NOCA medlem, benytte den mail adresse du har opgivet i NOCA, som brugernavn og der ud over det tilsendte kodeord. Har du problemer med at logge ind, kontakt da venligst webmaster på: noca@noca.dk
Glemt adgangskode? Klik her.