Kommende Aktiviteter

Mikroforandringer (Online)

09. november 2021
kl. 09.00 - 11.00  CET

Små forandringer på arbejdspladsen kan virke ubetydelige, men har stor betydning for trivsel og motivation.  Mikroforandringer er de små, nære forandringer på arbejdspladsen, som potentielt kan ændre hverdagens struktur, de daglige rutiner eller relationerne til kollegerne. De kan virke ubetydelige og bliver derfor nemt overset, når de mere omfattende organisatoriske forandringsprocesser tiltrækker sig opmærksomheden.

De små forandringers betydning

På dette NOCA-møde sætter vi fokus på de små forandringers betydning i organisationen. Signe Bruskin (ph.d.) vil give os eksempler på hvilke mikroforandringer der eksisterer i organisationen og hvordan vi kan forandre dem. Og vi kigger på konsekvenser og muligheder for din organisation ved at forstå og arbejde med mikroforandringer.  

På mødet ser vi på:

  • Hvordan forstår vi organisationsforandringer fra medarbejdernes perspektiv?
  • Hvordan kan vi bruge viden om mikroforandringer til at skabe trivsel og motivation?
  • Hvilke konkrete værktøjer virker, når vi arbejder med mikroforandringer i organisationen

Kombiner mikroforandringer og få effekt!

Vores indsatser i HR med at initiere forandringer i medarbejdernes og ledernes adfærd er desværre ofte forgæves og resultatet er derfor også at ønskende adfærdsændring udebliver og HR og resten af organisationen dermed spilder tid og ressourcer. Britta Ankerstjerne der har arbejdet med transformation og forandringsledelse i mere end 20 år vil dele sine erfaringer med at lægge en struktur ned over adfærdsændringer. Britta vil give os indblik i hvorfor medarbejdere og ledere gør, hvad de gør, og hvordan vi i HR kan hjælpe dem med ændre adfærd.

Signe Bruskin - NOCA

Signe Bruskin er ph.d i organisationsforandringer fra Copenhagen Business School, Stanford University og Frankfurt School of Finance and Management. Signe har i mere end 10 år arbejdet med organisationsudvikling som medarbejder og som leder. Som forsker har hun skrevet og modtaget priser for en række forskningsartikler om forandringer. Hun er forfatter til bogen ”Mikroforandringer” fra 2021, ekstern lektor ved Copenhagen Business School og stifter af enlighten ApS.

Britta Ankerstjerne - NOCA

Britta Ankerstjerne er grundlægger af og Master Trainer hos Peak Balance, og hun er ekspert i at arbejde med adfærd og adfærdsdesign, der skaber varige forandringer, med baggrund af over 30 års international forskning. Britta har trænet mennesker i de sidste 20 år i alle størrelser organisationer.

Du kan læse meget mere om NOCAs tema ‘Learning and Development’ her!
Network of Corporate Academies

Bliv en del af Danmarks førende HR netværk og skab øget værdi i egen organisation!

Log på

For at logge ind på NOCA.dk, skal du som NOCA medlem, benytte den mail adresse du har opgivet i NOCA, som brugernavn og der ud over det tilsendte kodeord. Har du problemer med at logge ind, kontakt da venligst webmaster på: noca@noca.dk
Glemt adgangskode? Klik her.