Kommende Aktiviteter

Nyt samarbejde om MOOCs

07. oktober 2014
kl. 14.00 - 16.00  

I juni mødtes vi første gang hos Nykredit, hvor vi talte om MOOCs, hvordan vi kan anvende MOOCs, og hvordan vi selv kan lave og dele MOOCs.

5 virksomheder meldte sig til at lave videoer om temaerne arbejdsglæde og feedback, som første led i at lære at lave MOOCs. Hvis nogen af jer, der ikke deltog i første møde er interesseret i også at prøve at lave jeres egen, så kontakt os, så vi kan guide jer i gang.

Mange af os holder ofte de samme oplæg igen og igen – Spørgsmålet vi har stillet os selv er derfor: Kan vi i stedet optage dem på video? Hvis ja, kan vi også dele dem online med hinanden, så vi kan trække på de bedste oplæg, når vi forbereder kurser, workshops og læring generelt? Det eneste, det kræver, er, at vi optager og deler de oplæg vi holder og lægger dem ud, så andre også kan bruge dem.

Den 7. oktober mødes vi hos Københavns Kommune, hvor vi ser nærmere på, hvordan det er gået med vores videoer, samler feedbeck og overvejer næste skridt i samarbejdet om MOOCs.

Hvornår:

D. 7. oktober
Kl 14.00 – 16.00

Hvor:

Københavns Kommune
Hans Nansens Gård
Nyropsgade 1
1620 København V
(Mødecenter 2-3, stuen)

På gensyn den 7. oktober!

Læs mere her om ‘Learning and Development‘!
Network of Corporate Academies

Bliv en del af Danmarks førende HR netværk og skab øget værdi i egen organisation!

Log på

For at logge ind på NOCA.dk, skal du som NOCA medlem, benytte den mail adresse du har opgivet i NOCA, som brugernavn og der ud over det tilsendte kodeord. Har du problemer med at logge ind, kontakt da venligst webmaster på: noca@noca.dk
Glemt adgangskode? Klik her.