Kommende Aktiviteter

Onlinemøder med energi og fokus (Online)

10. november 2020
kl. 09.00 - 10.15  

Få inspiration til hvordan vi undgår online møder uden energi og fokus! På dette NOCA-møde er omdrejningspunktet tips og tricks til facilitering af (online)møder.

Møder kan være en vigtig del af vores arbejdsproces og bidrager til, at vi kan arbejde med mentale tankestræk samt udvide vores perspektiver. De kan stimulere nysgerrighed og vække interesse for hinanden, for kunderne, for organisationen og produkter eller ydelser. Det er møder, hvor små øjeblikke bruges med sigte på nærvær, ro og fornyet energi, og som bidrager til fokuseret opmærksomhed. Det er møder, hvor I kommer op af stolen, bevæger jer og får et godt grin. Det er møder som disse, vi ønsker at facilitere.

Du bør deltage i dette arrangement, hvis du undrer dig over: Hvordan er kvaliteten af jeres møder? Hvad gør I helt konkret for at holde den gode energi på dage, hvor I går fra møde til møde? Hvad ville gøre en forskel på deltagernes tilgang, tilstand og samarbejdet, hvis I kunne holde koncentration og fokus hele vejen?

Få inspiration til en mødekultur, hvor I griber energien og indfører gode rutiner og vaner, som understøtter trivsel, udvikling og effektivitet. Alt sammen for at styrke koncentrationen, engagementet, relationerne, samarbejdet og resultaterne.

På mødet er der lejlighed til at afprøve forskellige typer af faciliterings-tricks i form af forskellige ’brainboosts’. Fokus, formål og energiniveau varierer. Derfor vil der nogle gange være brug for ro og stilhed, mens energien andre gange skal vækkes, der skal grines, og kroppen skal i bevægelse.

 

Brain boost - NOCASøs Rask Andresen og Nanna Paarup har faciliteret processer og forløb til udvikling af mødekultur og teamsamarbejde siden 2007. Sammen har de udgivet en række bøger, og dette webinar tager udgangspunkt i deres seneste udgivelse ”Brainboost. Grib energien på møder”.

Læs mere på www.booster.one.

Vil du eje bogen?

Kampagnekoden NOCA2 giver 20 % rabat + gratis levering ved køb af Brain boostforlagets hjemmeside. Kampagnekoden gælder fra 10.-14.november kl. 24.00.

Læs meget mere om NOCAs tema ‘Learning and Development‘!
Network of Corporate Academies

Bliv en del af Danmarks førende HR netværk og skab øget værdi i egen organisation!

Log på

For at logge ind på NOCA.dk, skal du som NOCA medlem, benytte den mail adresse du har opgivet i NOCA, som brugernavn og der ud over det tilsendte kodeord. Har du problemer med at logge ind, kontakt da venligst webmaster på: noca@noca.dk
Glemt adgangskode? Klik her.