Kommende Aktiviteter

Sæt power på impact af lederuddannelser! HR’s rolle

09. november 2017
kl. 14.30 - 16.30  
 
impact i lederuddannelser - NOCA
EJ
  • Får I nok ud af de penge, I investerer i lederuddannelse?
  • Er du optaget af hvordan effekten af lederuddannelser kan øges endnu mere?
  • Hvordan kan HR i endnu højere grad være med i at skabe rammerne for effektive lederuddannelser?
  • Hvad er det for læringsmetoder og rammer, der skaber effektiv lederudvikling og læring, set ud fra organisationens behov?

HE
Disse og mange flere spørgsmål om hvordan vi øger impact af lederuddannelser i Danmark vil vi diskutere på dette møde hos Cphbusiness.

De fleste af os arbejder på flere fronter: Action learning programmer, on the job træning, mentoring, coaching, feedback- kultur, 360 graders assesment – ”you name it”. Vores fokus er impact af lederuddannelse.

Hvad siger forskningen lige nu om vores indsatser?

Skærmbillede 2017-09-21 kl. 11.14.19Poula Helth vil på baggrund af et toårigt forskningsprojekt give sit bud på dette. Poula  er til daglig forsker i ledelse og læring på Copenhagen Business School, hvor hun gennem en årrække har undervist ledere i det personlige lederskab og skrevet bøger om ledelse samt om samtaler og kommunikation.

Forskningsprojektet forsætter yderligere 3 år i form af et kompetenceudviklingsprogram for HR-ansvarlige. I slutningen af gå-hjem-mødet vil vi gerne have dit input til forskningsprojektet – så hæng på og gør din indflydelse gældende.

Måske du endda vil være deltager i forskningsprojektet? Få mere at vide på selv dagen eller kontakt: Poula Helth, ph@poulahelth.dk, Helle Haahr Nielsen, hhn@cphbusiness.dk eller Hans Thomsen, hat@cphbusiness.dk.

 HRJ

Hvornår?
9. november 2017
Kl. 15.00 til 16.30
Der er kaffe/te og kage fra kl. 14.30
HEJ
Hvor?
Cphbusiness
Nansensgade 19, 1366 København K
Lokale: 116, Se lystavlen ved hovedindgangen

Tilmelding senest den 1. november.

Antal deltagere: Max. 30

Læs mere om NOCAs tema ‘learning-development‘ lige her!
Network of Corporate Academies

Bliv en del af Danmarks førende HR netværk og skab øget værdi i egen organisation!

Log på

For at logge ind på NOCA.dk, skal du som NOCA medlem, benytte den mail adresse du har opgivet i NOCA, som brugernavn og der ud over det tilsendte kodeord. Har du problemer med at logge ind, kontakt da venligst webmaster på: noca@noca.dk
Glemt adgangskode? Klik her.