Kommende Aktiviteter

Samarbejde om læringsvideoer og MOOCs

Fredag d 28. november mødes vi for tredje gang til møde om ”Samarbejde om læringsvideoer og MOOCs”. Denne gang finder mødet sted hos Niels Brock, hvor dagens vært Lotte Nørregaard bl.a. vil vise os, hvordan de hos Niels Brock arbejde med undervisning i videoform.

Ved sidste møde diskuterede vi vores foreløbige erfaringer med videoproduktion og talte om, hvordan vi kan blive bedre til nemmere at lave spændende, lærerige videoer.
Niels Brock har gode erfaringer hermed, så på dagens møde får vi mulighed for at lære af dem. Vi anbefaler at I tager et video-device med, så vi har mulighed for at prøve det af.

På dette møde vil vi se nærmere på, hvordan vi selv kan producere spændende videoer og evt. lave korte animationsvideoer.

Animationsprogrammer
På sidste møde drøftede vi ligeledes mulighederne for at lave simple animationsvideoer. Her er de to animationsprogrammer som flere af dagens deltagere havde gode erfaringer med:
GoAnimate
Moovly

Hvornår og Hvor?
28. november 2014
Kl 14.00 – 16.00

Niels Brock
Nørre Voldgade 34
1358 København K
Lokale: T416 (4. Sal)

Læs mere her om ‘Learning and Development’.
Network of Corporate Academies

Bliv en del af Danmarks førende HR netværk og skab øget værdi i egen organisation!

Log på

For at logge ind på NOCA.dk, skal du som NOCA medlem, benytte den mail adresse du har opgivet i NOCA, som brugernavn og der ud over det tilsendte kodeord. Har du problemer med at logge ind, kontakt da venligst webmaster på: noca@noca.dk
Glemt adgangskode? Klik her.